Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Västerboonthenews – Anna Mix

Jägersro lopp 7:
Här tycker vi oss hittat en bra H2H i att 2 Västerboonthenews slår 8 Anna Mix. Man har gått ut med att Anna Mix ska köras passivt. Hon borde få mycket svårt att hinna ikapp en 2 Västerboonthenews i toppform från ledningen på Jägers. Denna H2H känns kanon och vi kliver in med tunga 7 units till kanon oddset 2.10, utan att tveka!
Trav

Västerboonthenews – Anna Mix

 • Postad:
  14 jan 2017
  15:43
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,10
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  14 jan 2017
  17:04
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Annat

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td