Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Watford – Middlesbrough

Middlesbrough närmar sig tabellmitten mot ett vilse Watford?

Två nedflyttningskandidater möts i ett ödesmöte på lördagseftermiddagen. Watford ligger tabellmässigt bäst till med 22 poäng. Bollbet håller Middlesbrough på 19 poäng som snäppet vassare i dagsläget.

Watford fick äntligen smaka på segerns sötma förra helgen. Det är emellertid ingen honung laget blir mätt på. Watford rutinbesegrade svaga Burton Albion med 2-0 på hemmaplan. Watford har stått sig mycket dåligt mot tuffare Premier League-motstånd på senaste tiden. Här i ligaspelet har det blivit sju förluster på de tio senaste, inklusive två brutalt svaga insatser i början av januari: 1-4 hemma mot Tottenham och 0-2 borta mot Stoke.

Watford hoppas att nyvärvade mittfältaren Tom Cleverley ska bli lösningen på deras problem. Han kan göra startdebut här, men det räcker nog inte långt. Watford har sett kollektivt bristfälligt ut och tränare Walter Mazzari kan beskyllas för att icke-optimera. Det har känts som om något har saknats under en längre tid och nu börjar Mazzaris tid ticka åt allvarshållet. Om Watford inte vänder omgående lär det bli nedflyttningsstrid säsongen ut.

Middlesbrough har börjat vända på klacken och närmar sig rätt inriktning. Efter två knappa uddamålsförluster borta mot Burnley (0-1) och Manchester United (1-2) har det sett ordentligt bra ut i de två senaste framträdandena. Middlesbrough tryckte på och var närmast vinst i förra ligamatchen hemma mot Leicester som blev mållös. Förra helgen roterade Middlesbroughs tränare Aitor Karanka runt rejält i startelvan. Trots det kunde Middlesbrough vinna mycket övertygande: 3-0. En extra stark sak var att Middlesbrough fick en man utvisad vid 1-0 och sedan alltså utökade och utklassningsvann.

Middlesbrough har några färska avbräck i backarna Barragan (skada) och Ayala (avstängd) samt mittfältaren Ramirez (skadad). Det finns ändå betydligt större skäl att se Middlesbroughs helhetssituation i bättre dager än Watfords bräckliga bygge. Middlesbrough håller en högre grundklass och kommer sannolikt att klättra bättre än Watford närmaste tiden.

Watfords troliga startelva: Gomes - Britos, Prödl, Kaboul - Holebas, Cleverley, Doucouré, Capoue, Carlos Paredes - Deeney, Sinclair.

Middlesbroughs troliga startelva: Valdes - Chambers, Espinosa, Gibson, Friend - Forshaw, Clayton, De Roon - Stuani, Traore, Negredo.

Fotboll

Watford – Middlesbrough

 • Postad:
  14 jan 2017
  07:26
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 0 (AH)
 • Insats: 3,00
 • Odds: 2,22
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  14 jan 2017
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td