Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Celta Vigo – Alaves

Tionde raka utan förlust för Alaves?

Celta Vigo (24 poäng) och Alaves (22 poäng) vet inte hur det känns att förlora under inledningen av år 2017. Båda lagen har spelat tre tävlingsmatcher och klarat minst kryss i alla, inklusive dubbla avancemang i Spanska cupen.

Celta Vigo knockade ut Valencia ur Spanska cupen i torsdags genom ett 2-1-avgörande i sista tilläggsminuten. Danske Sisto hämtade inspiration från Messis sena 1-1-kvittering mot Villarreal och gjorde ett läckert 2-1-frisparksmål. Tidigare i matchen såg det emellertid inte speciellt roligt ut för Celta Vigo. Spelet var segt, linjelöst och oinspirerat. Det beror till stor del på att startelvan var reservbetonad. Samtidigt skvallrar det lite om Celta Vigo-truppen formriktning som kan svalna av efter den höga formtoppen.

Celta Vigo har en färsk skada på ordinarie mittfältaren Pablo Hernandez (1060 minuters spel i La Liga). Ett medelminus som gör det normalt väldigt starka mittfältet något mer hanterbart i den här matchen. Alaves kommer att mönstra ett 5-mannamittfält som har större kapacitet att avväpna Celta Vigos mittfältsspel än de flesta andra lagen i La Liga.

Alaves cupspelade 1-1 hemma mot Deportivo La Coruna i onsdags, d.v.s. en dag tidigare än Celta Vigo. Alaves lät många reserver spela (som Celta Vigo) och det var överlag en något bättre prestation än Celta Vigos. Alaves hade med sig 2-2 från bortaplan och stod upp väl för att utnyttja övertaget - i synnerhet mot bakgrund av att laget åkte på en utvisning och därmed spelade 10 mot 11 i andra halvleken. La Coruna försökte, men stoppades.

Alaves har varit en framgångsmaskin under senare delen av säsongen. Mittveckans 1-1-match var nionde raka tävlingsmatchen utan förlust. Noterbart är att Alaves fortfarande har tagit fler poäng borta (12) än hemma (10). Det är hela La Ligas mest bortabetonade lag. Bland bortamatcherna finns förutom senaste ligaomgångens 0-0-kryss mot Athletic Bilbao även kryss mot Atletico Madrid respektive vinster mot Villarreal och Barcelona.

Jag har stor grundrespekt för Celta Vigo. Deras mittfält är spelskickligt och framåt finns bland annat guldletaren Iago Aspas som ofta kan vaska fram fina mål. Det går dock inte att motstå det förmånliga handikappoddset på Alaves-sidan. Det är ett genomstabilt lag med nio raka utan förlust som dessutom trivs sällsynt bra med att spela på resande fot.

Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Celta Vigo – Alaves

 • Postad:
  15 jan 2017
  14:55
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +0.75 (AH)
 • Insats: 4,00
 • Odds: 1,93
 • Bet365
 • Datum:
  15 jan 2017
  16:15
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Primera Divison
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Bollbet 2017-01-15 15:18

Ja, flertalet spelvärda underdogs denna underbara fotbolls- och speldag. Även om ett av dagens bästa spel faktiskt är favoriten Real Madrid. RM-oddset har t.o.m. stigit fördelaktiga punkter sedan reken skickades. Heja Alaves och oss!

Soap 2017-01-15 15:08

Mkt dogs idag igen... Håller helt med i din värdering här, BOL!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td