Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Granada – Osasuna

Granada låter vackrare än det är - Osasuna gnetar minst kryss?

Det är Jumbomöte med stort "J" och sexpoängsmatch när Granada på 9 poäng möter Osasuna på 8 poäng.

Granada har med få undantag varit under isen från omgång 1 till 17. Den konstiga mixen i laget med ett tiotal olika nationaliteter och språk, många kortsiktiga kontrakt och nästan obefintlig samhörighet har stört framfarten. Granada ser ut som ett identitetslöst, hjälplöst och bottenstämplat lag.

I ligaomstarten efter juluppehållet åkte Granada på en pinsam 0-5-förlust borta mot Real Madrid. Det stod 4-0 till Real Madrid redan i paus och kunde ha blivit avsevärt större siffror om inte Real Madrid tagit det lugnare i andra akten. Granada förlorade avslutsförsöken med 3-23, varav 1-13 i avslut på på mål!

Osasuna har bättre stämning. Laget kommer hit med två kryss på två matcher efter tränarbyte. Den första insatsen var senaste ligamatchen mot Valencia (3-3) där Osasuna slet sig tillbaka trots trippelunderlägen 0-1, 1-2 och 2-3. Osasuna spelade lite bättre än Valencia och förtjänade krysset (även om försvarsspelet kan kritiseras). Efter det moralstärkande ligakrysset spelade Osasuna Spanska cupen-match borta mot Eibar (0-0) i torsdags. Osasuna körde oerhört reservbetonat för att all fokus låg/ligger på denna match. Ganska starkt att nå kryss med B-lag borta mot respektabla Eibar.

Detta blir ingen "vacker" fotbollsmatch - var så säker... Osasuna ser mindre dåligt ut och det bör räcka långt mot ett Granada som inte är hemmastarkt. Granada har 6 hemmapoäng (1-3-4) jämfört med Osasunas nästan likvärdiga 5 bortapoäng (1-2-5). Granadas övertydliga favoritskap är obegripligt. Plocka Osasuna med +0.5 till 1.884 som ger vinst vid minst kryss för gästerna.

Fotboll

Granada – Osasuna

 • Postad:
  15 jan 2017
  07:52
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +0.5 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,88
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  15 jan 2017
  18:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Primera Divison
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td