Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Boston – Islanders

Tidigt nedsläpp (kl 19) mellan Boston och Islanders och helt givet att kliva in på Boston, som växer vidare.

Ganska dåliga vibbar hos Boston från start, fjolårsbesvikelsen hängde kvar och skadeläget hjälpte inte. Trenden har dock varit lovande en längre tid nu, egentligen ändå från december och framåt. Kunde fått med sig ytterligare en bunt poäng, exempelvis i Nashville senast där uddamålstorsken var sur. Utdelningen kom i lördags istället, Marchand visade vägen med 2+3 när Philadelphia maldes ner med 6-3. Rätt spelare leder Boston just nu och "temperamentet" är på plats. Hade det länge motigt i hemmaspelet men klart bättre pondus på sistone.

Islanders kan glömma slutspel och efter ett litet lyft har man börjat vingla igen. Jättetuffa backskador på Bouchuk och Hamonic och senast straffades man hårt i Carolina, torsk 4-7. Där sprack Greiss i målet och situationen där är inte optimal. Tavares gör vad han kan men han är ensam och Islanders har sumpat bort mycket av det som kändes spännande för något år sedan.

Islanders skrällde här innan jul men Boston nådde 50 skott i den matchen och det kan absolut bli någonting liknande här, toppchans för Boston att komma ut hårt och "skrämma bort" detta Islanders vars backuppsättning inte är kul. Stark favorit till 1,82.
Ishockey

Boston – Islanders

 • Postad:
  16 jan 2017
  14:48
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 1 1
 • Insats: 6,00
 • Odds: 1,83
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  16 jan 2017
  19:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td