Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Osmanlispor – Besiktas

Osmanlispor utan två nyckelmittfältare - sikta på Besiktas!

Den turkiska högstaligan, "Süper lig", har precis omstartat efter vinteruppehåll och måndagsmatchen i 17:e omgången är högst sevärd: Osmanlispor-Besiktas (OBS: matchstart 17:00). Sexan Osmanlispor är i övre mittenskiktet på 26 poäng medan Besiktas tillhör ligans topptrio och ligger på 35 poäng.

Osmanlispor gjorde en stabil höstsäsong i såväl ligaspelet som Europa League. Laget skrällde till med starka 2-1 borta mot Villarreal och förlorade sällan. Det fanns dock ett problem och det var inte så litet: offensiva spetsförmågan. Laget gjorde alldeles för många målsnåla matcher i allmänhet och kryss i synnerhet. Hela 8 kryss på 16 matcher i ligan är talande siffror. Osmanlispor har bara förmått 21 mål framåt på 16 ligamatcher.

Osmanlispor kommer att få ännu större problem att göra mål i kvällens match. De två mest kreativa spelarna och tillika de bästa målskyttarna är nya avbräck. Det rör sig om nyckelmittfältarna Badou N'diaye (ligastatistik: 1350 minuter, 5 mål, 2 målpass) och Musa Cagiran (1213 ligaminuter, 4 mål, 1 målpass). N'diaye är på Afrikanska mästerskapen medan Cagiran missar matchen med avstängning. Detta betyder i sin tur att dåliga spelare som Raheem Lawal (28 ligaminuter) och Adam Maher (292 ligaminuter) förväntas gå in i kvällens startelva. Det är en större ocean i skillnad mellan de två frånvarande och deras troliga ersättare. Osmanlispors toppanfallare, Webó, blir oerhört ensam i det offensiva spelet.

Dessutom har Osmanlispors ordinarie vänsterbacke Tiago Pinto skadekänningar, men Pinto kommer troligen att starta trots känningarna.

Osmanlispors troliga startelva: Karcemarskas - Pinto, Prochazka, Cürüksu, Vrsajevic - Lawal, Güven, Regattin, Maher, Umar - Webó.

Besiktas gjorde ett blandat intryck i höstsäsongens Champions League, men i turkiska ligan har det inte varit något större snack: det är klar toppkänning. Besiktas ligger en poäng bakom Galatasaray med en match mindre spelad och har bara förlorat en (1!) ligamatch på 16 omgångar: 10-5-1 och 28-13 i mål.

Besiktas enda förlustmatch var 1-2 mot Kasimpasa i en riktig "rånarmatch". Besiktas hade 63% bollinnehav, 13-6 i avslutsövertag och 8-3 i hörnövertag. Det avgörande 2-1-målet för Kasimpasa var ett olyckligt Besikitas-självmål. Kort och gott: Besiktas borde inte ha förlorat den matchen och skulle i så fall ha varit obesegrade genom hela säsongen. Snacka om att prestera starkt!

Besiktas har bara tre spelare frånvarande och ingen av de tre är viktiga. Backen Caner Erkin ersätts lätt och offensive Ömer Sismanoglu hade varit långt ifrån startelvan vid tillgänglighet. Visst svider offensive Aboubakars deltagande i Afrikanska mästerskapen, men han har liksom de övriga två inte heller varit bofast i Besiktas startelva (bara startat hälften av matcherna).

Besiktas mittfält och anfall får det verkligen att vattnas i munnen. Mittfältet har viktige Özyakup som ankare och namnstarka lirare som Quaresma/Talisca som offensiva kort. Längst fram kommer vasse Tosun husera. Tosun har faktiskt gjort fler mål individuellt (10) än vad hela Osmanlispors förväntade startelva har gjort (9) under den här säsongen.

Besiktas troliga startelva: Fabricio - Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano - Özyakup, Hutchinson, Quaresma, Arslan, Talisca - Tosun.

Det är oerhört svårt att se Besiktas robusta, svårslagna lag förlora mot ett offensivt väldigt begränsat Osmanlispor. Hemmalagets nyckelminus svider och gör att det är mycket stor klasskillnad. Det går att överväga ett spel på tvåan som finns till runt 2,30. Jag väljer spel med Besiktas med Asian Handicap 0, vilket ger pengarna tillbaka vid ett eventuellt kryss. Nyttig "kryssförsäkring" med tanke på Osmanlispors extrema kryssbenägenhet.

Fotboll

Osmanlispor – Besiktas

 • Postad:
  16 jan 2017
  15:07
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 0 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,68
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  16 jan 2017
  17:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Turkiet
 • Liga: Super League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td