Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Grigor Dimitrov – Turneringsspel

Spel Nr1:

Grigor Dimitrov når åttondelsfinal @ 1.75 (sportingbet) ... Insats: 6 Units

Motivering

Dimitrov är en spelare som senaste åren setts som en arvtagare till storheterna i toppen men han har inte riktigt nått den nivån som alla trodde utan han har nosat strax utanför top 10 mest hela tiden. Kanske kan han i år ta nästa kliv nu när utrymme finns i toppen?

Dimitrov inledde denna säsongen lysande när han vann turneringen i Brisbane genom att slå idel bra motståndare. Han vann kvartsfinalen mot 8:an på världsrankingen Thiem, semifinalen vann han mot 3:an Raonic och finalen mot 5:an Nishikori vilket är riktigt imponerande.

Sportingbet erbjuder 1.75 på att Dimitrov ska nå åttondelsfinal vilket innebär att han ska vinna 3 matcher och jag tycker det känns som ett bra spel. Säg gärna till om någon av er hittar bättre odds.

Dimitrov har en av första omgångens lättaste matcher då han möter O\\\\\\\'Connel som är rankad 238:a i världen och har fått ett wild card till denna turneringen, han är utan tvekan för dålig för att kunna kvala sig in. Bör bli en enkel seger för Dimitrov här.

I andra rundan möter han antingen Chung eller Olivo och även här är motståndet väldigt enkelt för att vara en sån här stor turnering och Dimitrov ska inte ha några problem att vinna.

Sista matchen som han måste vinna för att vi ska sätta spelet blir förmodligen mot Gasquet i sista rundan. Gasquet är klart på väg neråt i karriären och tappar på rankingen.

Man måste gå lite händelserna i förväg för att kunna analysera ett sånt här spel och om allt går som det ska och inga superskrällar inträffar så blir detta spelet i själva verket att man får 1.75 på Dimitrov i matchen mot Gasquet i tredje rundan vilket känns mycket bra.

Senast dessa herrar möttes var under slutdelen av 2016 när Dimitrov vann 6-4, 6-4 på hardcourt vilket är samma underlag som vi har i Australian open. Inför denna matchen stod Dimitrov i ca 1.72 att vinna matchen. I dagsläget är Dimitrov i utmärkt form och lär inte behöva slita i sina första 2 matcher samtidigt som Gasquet bara blir sämre och sämre. Känns som Dimitrov ska ha mycket bra chanser att vinna minst 3 matcher.

Oddset på Dimitrov i en eventuell match mot Gasquet i tredje rundan lär vara lägre än 1.75 vilket gör att vi kan sitta på ett riktigt bra odds i den matchen genom att plocka detta spelet redan nu. Går säkerligen att trejda ut för er som är intresserad av sådant.

Tyvärr för Dimitrov så blir en eventuell kvartsfinal mot Djokovic där resan kan ta slut men fortsätter bulgaren spela som han gjort i inledningen av detta året så kanske han kan störa även Djokovic om han går dit!


BOL!
Tennis

Grigor Dimitrov – Turneringsspel

 • Postad:
  15 jan 2017
  20:22
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: Annat
 • Insats: 6,00
 • Odds: 1,75
 • Bolag: sportingbet
 • Datum:
  17 jan 2017
  09:00
 • Sport: Tennis
 • Land: Internationell
 • Liga: R1
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td