Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – ML + Under

Spel Nr1:

Warriors - Cavaliers = UNDER 237 @ 1.41
Celtics ML @ 1.47

Totalt odds: 2.15 @ bet365

Insats: 7 UnitsMotivering:

Vi fortsatte spela under i LA derbyt med framgång för ett par dagar sedan och jag kommer fortsätta spela under när ligans två bästa lag mötts. Vi spelade under även senast lagen möttes på juldagen och då stannade totalen klart under återigen. Idag får vi en 7 poäng högre lina än i matchen på juldagen och det är totalt felaktigt enligt mig. Motiveringen jag skrev då är väldigt relevant fortfarande och här kommer den för er som missade det:

Citat:
"Ligans två bästa lag mötts för första gången sedan finalen ifjol där Cavaliers lyckades vinna efter att ha vänt ett 1-3 underläge i matcher vilket var första gången något lag gjorde det i en finalserie.

Ingen tvekan om att vi har två otroligt bra offensiver i denna matchen som enkelt kan göra 120 poäng vardera men det är en enorm prestige här vilket gör att försvarsspelet kommer vara på absolut högsta intensitet, precis som om det vore en game 7 i NBA finalen som för övrigt stannade på 182 poäng.

Ser man till finalserien ifjol så snittade lagen exakt 200 poäng per match över dessa 7 matcherna. När lagen möttes på juldagen ifjol så blev det 172 poäng mellan lagen trots att båda lagen även då hade ligans bästa offensiver. Lagen möttes även i finalen för 2 år sedan då man snittade 194 poäng på 6 matcher trots att 2 gick till OT.

Faktum är att senast lagen gick över 230 poäng när dom möttes var 12 januari 2010 då det blev 231 poäng och lagen har sedan dess mötts 24 gånger utan att gå över 230 poäng. 17 av dessa mötena har varit senaste 2 säsongerna när lagen är lika starka som dom är i dagsläget, alla möten innan det är inte lika relevanta eftersom lagen då såg helt annorlunda ut men även då stannade matcherna långt under denna linan vi får idag.

Sedan ska man också komma ihåg att båda dessa lagen är ganska bra defensivt. Även om man ofta är inblandade i highscoring matcher så är det i regel för att man kör över motståndarna och gör massa poäng själva. Som jag skrev i en tidigare rek för bara någon dag sedan så är det sällan som Warriors släpper till mer än 110 poäng och det samma gäller för Cavaliers som med enkelhet kan höja defensiven några nivåer om det krävs. Dock så krävs det sällan för ett så här bra lag eftersom dom kan vinna enkelt mot dom flesta lagen utan att behöva kämpa alltför mycket, men vill man vinna idag så gäller det att leverera defensivt för båda lagen.

Dessa lagen känner till varandra otroligt bra efter att man mött varandra mer än något annat lag senaste 2 åren. Även om det finns offensiver av högsta klass här så är det som sagt en sån enorm prestige här så det är en stor chans att försvaret kommer vara på högsta nivån vilket kan stänga ner vilken match som helst vilket vi också sett när lagen mötts så ofta senaste 2 säsongerna. Med denna höga linan så har vi till och med en god marginal för att kunna sätta spelet även om lagen levererar offensivt. Det vi sett tidigare dock indikerar mer att denna matchupen lika gärna kan stanna under 200 poäng."
När lagen möttes i juldagsmatchen som denna motiveringen gällde för så vann Cavaliers med 109-108 efter en riktigt sen vändning i en match där skyttet var i helt normala nivåer. Det här en helt galen lina enligt mig där bolagen enbart går på att dessa lagen har bra offensiver och så enkelt är det aldrig. Defensiven steppas alltid upp när dom här lagen mötts och det är en enorm prestige inblandad i dessa matcherna vilket gör att man inte öser på utan värderar varje anfall och försvarstillfälle. Visst finns det kapacitet att båda lagen närmar sig 120 poäng men chanserna till det är små i en sån här prestigematch.

Ni som gillar historik kan också gotta er i att senast dessa lagen var uppe i såna här höga scorer när man möttes var 25 år sedan i början av 90-talet, sedan dess har man mötts 60 gånger utan att komma upp i såna här höga scorer. Personligen anser jag att för gammal historik inte är så relevant, inga spelare eller coacher finns ju kvar från 90-talet.

Men det är ju högintressant att lagen mötts hela 18 gånger senaste 2 säsongerna och snittat exakt 200 poäng på dessa matcherna där man aldrig haft mer än 230 poäng i någon match men hela 8 gånger har scoren stannat under 200 poäng. Lagen är lika starka idag som tidigare när man mötts så det är enligt mig mycket goda chanser att vi får se en match precis som dom tidigare 18 där det är intensiv defensivt spel med enorm prestige som gör att lagen kämpar för varje boll! Motsvarande möte ifjol när Warriors spelade hemma mot Cavaliers stannade på 172 poäng.


--------------------------------------------------------

Hornets svek oss senast när man inte alls var bra mot 76ers då man förlorade med 9 poäng mot ett av ligans sämsta lag. Jag trodde inte Hornets skulle vara så nedslaget efter några förluster mot bättre lag men insatsen mot 76ers var riktigt klen och man kanske får tänka om. Det hela gör nu att Hornets har 6 förluster på sina 7 senaste matcher, förvisso mot en del bra lag som jag skrev i senaste reken men som sagt så var insatsen mot 76ers under all kritik. Varför skulle trenden vända just idag borta mot Celtics som man brukar ha riktigt svårt mot. Celtics är också mycket bättre än 76ers och Celtics är också i superb form. Inte mycket talar för att Hornets ska vända på steken idag, förutom just det att bollen är rund och allt kan hända. Ibland så vaknar ju lag när man minst anar det och superlag sviker i situationer där ingen trodde det skulle ske.

Både Hornets och Celtics är lag som har samma stomme i år jämför med tidigare säsongen och således så är den färska historiken ganska viktig eftersom lagen har i stort sett samma spelare nu som då. Celtics har dock kryddat sitt lag till denna säsongen och förväntades vara Nr2 i East efter att man värvade Horford från Hawks och på slutet så har Celtics börjat leva upp till dessa förväntningarna. Hornets är nästan exakt samma lag som ifjol, kanske aningen sämre eftersom man hade en känsla av att Hornets nästan överpresterade förra säsongen.

Lagen har redan mötts 2 gånger denna säsongen där Celtics vunnit enkelt med 6 och 8 poäng. Man möttes även 2 gånger under försäsongen där Celtics vann med 18 och 15 poäng. Celtics har vunnit 8 av dom senaste 9 mötena med Hornets och till i år har Celtics större fördel kvalitetsmässigt mot Hornets än i någon av matcherna tidigare.

Celtics är också i lysande form, sedan man slog Hornets i mitten av december så har man vunnit 12 av 15 matcher. Förlusterna har kommit på bortaplan mot 1:an i east Cavaliers och på bortaplan mot 2:an i east Raptors samt mot kapabla Thunder. Senast så slog man Hawks på bortaplan vilket bröt Hawks segersvit på 7 raka vinster så det var ännu en imponerande seger.

Celtics kommer också få tillbaka en av sina viktigaste spelare idag då Avery Bradley gör comeback efter några matchers frånvaro. Han är lagets näst bästa scorer, han tar flest returer från sin SG position trots att han endast är 187 cm lång vilket är lite förvånande och han är också laget bästa försvarare. Så Bradley gör enorm nytta på många delar av spelet, både offensivt och defensivt så det är ett rejält tillskott som gör detta formstarka Celtics ännu bättre. Han kommer garanterat hänga som ett plåster på Kemba Walker hela matchen och göra livet surt för Hornets bästa spelare.

Tycker oddset är riktigt fint här. Celtics har väldigt lätt för Hornets och är i glödhet form samtidigt som man får tillbaka en viktig spelare idag, allt är positivt i Celtics och inte ska det väl behöva rasa just idag? Hornets var under all kritik mot 76ers senast och har många förluster på slutet så inget talar för att det ska vända här i ännu en tuff bortamatch.


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – ML + Under

 • Postad:
  16 jan 2017
  20:12
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,15
 • Bet365
 • Datum:
  17 jan 2017
  01:35
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lazlo 2017-01-17 18:30

Tack för dom värmande orden, alltid trevligt med lite positiv feedback!

midcapking 2017-01-16 21:55

Shit vilket jobb du delar med dig av gratis, TACK!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td