Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Reilly Opelka – David Goffin

Spel Nr1+2:

R.Opelka - D.Goffin = OVER 36 games @ 1.99 (pinnacle) ... Insats: 4 Units

R.Opelka - D.Goffin = Tiebreak 1st set: YES @ 4.756 (bet365) ... Insats: 6 Units


Bet365 ligger marknadshögst med 3.25 på att det ska bli tiebreak i första set, andra bolagen ligger 2.70. Dock får man det kombinerade oddset 4.756 om man spelar på 7-6 till vardera spelare hos bet365 och detta är en riktig bjudning som jag utan tvekan spelar tungt på. Insatsen ska fördelas enligt följande:

7-6 till Opelka @ 13 (bet365) ... Insats: 2.20 Units
7-6 till Goffin @ 7.50 (bet365) ... Insats: 3.80 Units

Totalt satsat 6 units som ger en utdelning på ca 28.54 units oavsett vilket av spelen som sitter.

Att jämföra med williamhill som har:

7-6 till Opelka @ 6.50
7-6 till Goffin @ 4.40
Motivering:

Reilly Opelka är en ung version av servekanonen John Isner och spelet är väldigt likt. Han bombar in serveess till höger och vänster men är väldigt begränsad i spelet. Under kvalet här så spelade Opelka lysande när han vann alla tre kvalmatcher med 2-0 och han tappade inte serven en enda gång. Han snittade även 2 serveess per servegame vilket är otroligt bra och när en storservare har en bra dag så är det helt enkelt omöjligt att komma åt honom i hans servegame. Opelkas form är riktigt bra utav det man sett i kvalet och tiebreak är väldigt vanligt i hans matcher, 4 av 9 set hittills denna säsongen har gått till tiebreak och 2 set har slutat 7-5.

Goffin är utan tvekan den bättre spelaren här men kan få problem mot en storservande Opelka. Med sin korta längd på 180 cm och lätta kropp på endast 68 kg så är Goffin raka motsatsen Opelkas 211 cm och 100 kg. Goffin är så liten så han kan få stora problem med att nå servarna som den store Opelka kan få till då han med sin längd kan få till breda vinklar. Goffin har också spelat väldigt många tiebreak i inledningen av denna säsongen, utav dom 7 matcher Goffin spelat så har 6 innehållit ett tiebreak. Totalt har Goffin hunnit spela 13 set i år och 6 har gått till tiebreak.

Tiebreakchanserna är riktigt höga i denna matchen så som Opelka spelar och det känns som marknaden inte riktigt har koll på vilken servekanon han är. Utöver det så får vi här en bjudning av bet365 med oddsen dom erbjuder. Det kombinerade oddset 4.756 på tiebreak i första set är ungefär 2.00 högre än övriga marknaden och det är ju 1.50 högre än bet365's egna odds på tiebreak i första set. Ingen tvekan om att det är supervärde på dessa oddsen vilket motiverar en hög insats även om det inte är 90% chans att spelet sitter. Värdet avgör insatsen!


BOL!
Tennis

Reilly Opelka – David Goffin

 • Postad:
  16 jan 2017
  23:43
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: Annat
 • Insats: 0,00
 • Odds: 0,00
 • Info: se texten nedan
 • Bolag: pinnacle+bet365
 • Datum:
  17 jan 2017
  02:30
 • Sport: Tennis
 • Land: Internationell
 • Liga: R1
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td