Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Over + minus hcp

Spel Nr1:

Wizards - Grizzlies = OVER 199 @ 1.40
Celtics -4.5 @ 1.40

Totalt odds. 2.02 @ bet365

Insats: 6 Units


Motivering:

Grizzlies har jag pratat om många gånger och det blir lite tjatigt att dra hela långa historian varje gång, det finns att läsa i tidigare rekar för er som är intresserade. Kortfattat kan man säga att lagets nya coach gör att man spelar mycket mer offensivt än tidigare säsonger men bolagen går mycket på historiken, vilket jag anser är fel. Det är Grizzlies som drar ner denna linan men jag kan inte alls hålla med. På lagets senaste 14 matcher har man snittat 210 poäng och 10 av dess 14 matcherna har nått minst 210 poäng.

Wizards är väldigt offensivt lagda och spelar med väldigt högt tempo vilket man gjort i flera år nu. I år ligger snittet på 211.5 poäng per match. Endast 1 gång på lagets 19 senaste matcher har totalen stannat under 200 poäng.

Lagen möttes i början av säsongen då totalen stannade på 215 poäng efter OT, det var dock 200 efter 4Q vilket hade räckt för denna linan vi får här idag. Sedan dess har Grizzlies blivit mycket mer highscoring och Wizards är inne i otroligt highscoring streak.

Bolagen är "rädda" för gamla defensiva Grizzlies men det spelet ser vi alltmer sällan och borta mot ett Wizards som gillar att dra upp tempot samt är i utmärkt offensiv form så tror jag återigen vi får se en match gå över 210 poäng för båda dessa lagen.


------------------------------

Celtics spelade vi på senast och man hade inga problem att städa av Hornets som ändå har kapacitet. Näste lag till rakning är ett mycket sämre lag i mycket sämre form och jag fortsätter att gå med heta Celtics.

Celtics har nu vunnit 13 av sina senaste 16 matcher där förlusterna kommit mot bra lag där det inte är någon skam att förlora. Bradley gjorde comeback senast men har varit lite ringrostig offensivt men gjorde sitt defensivt när han spelade bra mot Walkr. Bradley är såklart ett stort tillskott till laget vilket bara ökar lagets chanser att fortsätta spela lika lysande som man gjort senaste veckorna.

Knicks är för det första mycket sämre än Hornets och Knicks är också i otroligt dålig form. Skrev att man hade lite av en statement game mot Philly förra veckan där man förlorade efter en sen vändning. Man vann dagen efter mot ett sargat Bulls men har nu 2 raka förluster igen. Knicks har nu förlorat 11 av sina senaste 13 matcher och det är kris i Knicks där det är oroligheter på alla håll och kanter med missnöjen från fans, spelare, tränare och lagledning. Man har också en hel del skadeproblem och idag ser det ut som man kommer sakna 2 startspelare då Porzingis missar matchen och Noah är mycket tveksam till spel.

Lagen har redan mötts 2 gånger denna säsongen. Celtics vann borta på juldagen med 5 poäng vilket också var startskottet för Knicks usla streak som man fortfarande är inne och sedan vann Celtics med 28 poäng på hemmaplan för 2 månader sedan.

Celtics är urstarka i utmärkt form och har nyligen fått tillbaka en av sina viktigaste spelare Avery Bradley efter ett par matchers frånvaro så allt är perfekt i Boston. Raka motsatsen i Knicks som spelar uselt och har kris i laget samtidigt som man har stora skadeproblem inför denna matchen.

Finns inget som talar för att Knicks ska hålla denna inom 10 poäng då Celtics är för solida. Med denna linan så har vi enligt mig en bra marginal om saker och ting utvecklar sig som ingen kan förutse och matchen ändå bli jämn på något vis.BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + minus hcp

 • Postad:
  18 jan 2017
  23:14
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,02
 • Bet365
 • Datum:
  19 jan 2017
  01:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td