Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Peder Mykla – Övriga

Färjestad lopp 10:
Här väljer vi att spela skrällen 4 Peder Mykla. Hästen har gjort kanon lopp på slutet och formen är på topp. Två raka starter i Norge utan pisk, hästen känns lite trög och borde kunna få en liten kick igen när han får tillbaka pisken. Skulle hästen komma till ledningen, vilket inte är helt omöjlig så ska hästen ses med bra segerchans. Till 22ggr degen så tackar vi och spelar utan att tveka!
Am Fotboll

Peder Mykla – Övriga

 • Postad:
  20 jan 2017
  12:03
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 1,00
 • Odds: 22,00
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  21 jan 2017
  18:20
 • Sport: Am Fotboll
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

abatho 2017-01-20 23:39

blir ett mindre vinnarspel + utg på v7
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td