Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Arnold Scoop – Övriga

Färjestad lopp 6:
Vi har gått igenom omgång och tycker oss hittat på bra drag i V75-2 andra avdelning. 1 Arnold Scoop rekade vi senast vi vinsten så han spårade runt om. Vi tycker att förutsättningar ser minst lika bra ut idag och vi tror han har bra chans att leda detta från start till mål. 8ggr känns alldeles för högt och vi kliver in, utan att tveka!
Hela vägen Micael Lindblom!
Trav

Arnold Scoop – Övriga

 • Postad:
  20 jan 2017
  11:59
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 8,00
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  21 jan 2017
  16:42
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

lokalime 2017-01-21 15:01

Återbetalad på racebets, struken?

abatho 2017-01-20 23:46

den tar vi sa polisen
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td