Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Bournemouth – Watford

Bournemouth förlöser grundklassen mot svarslöst Watford!

De senaste säsongerna har bjudit på flera jämna matcher mellan Bournemouth och Watford. Fem av sex ligamöten sedan 2014 har resulterat i oavgjort. Dagstabellmässigt sett skiljer det inte heller mycket emellan dessa lag: Bournemouth på 25 poäng och Watford på 23 poäng. Nämnda historiken och statistiken är emellertid ofullständigt och avslöjar inte viktiga sanningar om lagens egentliga status. Bournemouth är minst huvudet högre än Watford.

Bournemouth har ofta fått mindre utdelning än lagets spel har förtjänat, vilket bland annat har manifesterats genom ett onaturligt stort antal målställningsträffar och ett onaturligt stort antal märkliga baklängesmål. Den typen av motgångsfaktorer brukar förr eller senare jämna ut sig. Watford har, å sin sida, hamnat oförtjänt högt upp i tabellen efter en ligastart som var bättre än fortsättningen har blivit. Watford har inte vunnit på länge i ligan och har bara två vinster på tio senaste tävlingsmatcherna (där räknas FA-cupsegern mot usla Burton Albion in som en av de två vinsterna).

Bournemouth tycktes ha rejält grepp om inledningen i förra matchen borta mot Hull. Bournemouth hade tidig ledning efter straffmål av Stanislas och styrde även väldigt mycket av spelet under den första halvtimmen. Sedan gjorde Hull 1-1 från ingenstans i 32:a minuten. Kvitteringen förändrade matchbilden och gav Hull mer energi i andra halvlek. Det går ändå inte att säga att 3-1 speglade matchbilden. Bournemouth hade 61% bollinnehav (trots bortaplan!), 6-3 i skott på mål och 5-4 i hörnövertag.

Bournemouths tränare Eddie Howe kommenterar lagets många insläppta mål senaste veckorna (inklusive nämnda 1-3 mot Hull): "It is a strange one, the lads have produced some heroic defensive performances at times, but the goals (against us) have come from nothing, when we have been in control."

Watford gjorde en oattraktiv 0-0-insats senast hemma mot Middlesbrough. Supportrarna hade hoppats på en nyttig trepoängare för att skapa mellanrum i bottenstriden, men precis som många gånger på sistone var det ett bristfälligt Watford som inte riktigt lyckades skaffa ett grepp om matchbilden. Watford tog poäng mest tack vare att Middlesbrough också spelade dåligt.

Watford har en hemsk bortatrend att handskas med inför lördagens uppgift: fem raka ligaförluster. Alla förlusterna har varit av svaga sorten: 1-6 mot Liverpool, 1-3 mot West Bromwich, 0-2 mot Manchester City, 0-1 mot Sunderland och 0-2 mot Stoke.

Watfords tränare Walter Mazzari har sällan fått sitt lag att sträva i rätt riktning. Han har däremot identifierat att Bournemouth är ett skickligt lag. Mazzari erkänner inför matchen: "In my opinion, they play some of the best football in the UK." (...) "They have a lot of experience and they are growing. We will play at their stadium this time and I am very curious to see how we will perform against one of the teams that plays the best football."

Sannolikheten är stor för att Bournemouth tar ett tidigt grepp om matchbilden - ett bollinnehav på minst 60% - och även får välförtjänt utdelning. Bortasvaga Watford är minst ett nummer för litet för att hävda sig på allvar. Läcker favoritetta till förmånligt odds!

Fotboll

Bournemouth – Watford

 • Postad:
  21 jan 2017
  04:29
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,86
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  21 jan 2017
  16:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

midcapking 2017-01-21 11:33

Nja..... Känns för lågt
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td