Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Charlotte Hornets – Toronto Raptors

Spel Nr1:

Raptors -1 @ 2.06 (pinnacle) ... Insats: 7 Units


Motivering:

Ett helt fantastiskt odds på Raptors i denna matchen där man enligt mig ska vara stora favoriter. Jag tycker bolagen överreagerar på lagens senaste matcher.

Raptors förlorade senast mot 76ers vilket gör att bolagen är lite skrämda inför nattens match mot Hornets. Det var ett olycksfall i arbetet där egentligen ingenting stämde för Raptors och chansen att en sån prestation upprepar sig även i matchen är ändå relativt liten eftersom det lär finnas en stor revanschlusta hos Raptors. Innan den matchen hade man 3 raka segrar och 6 matcher man gjort minst 114 poäng i varje match, snittet över dessa 6 ligger precis över 120 poäng framåt. Så det var en blixt från klar himmel när man endast gjorde 89 poäng mot 76ers och förlorade med 5 poäng. Som sagt, bra lag brukar inte ha flera dåliga matcher i rad och Raptors är ett av ligans bästa lag med sitt 28-14 record och vill säkerligen visa upp sig från en bättre sida idag.

Hornets har lite raka motsatsen från Raptors. Man har spelat uselt på slutet och hade 7 förluster på 8 matcher innan man senast vann enkelt mot Blazers. Blazers var väldigt usla i den matchen och satte bara 35% av sina skott så det var inga problem för Hornets att plocka segern. Tycker dock inte att man kan helt säkert säga att Hornets är ute ur svackan än bara efter en vinst mot ett ganska klent lag. Raptors är en motståndare som är på en helt annan nivå och det lär därför bli mycket svårt för Hornets att vinna ikväll tror jag.

Hade Raptors vunnit senast och Hornets fortsatt förlora så hade vi säkert haft Raptors som favorit med minst 5 poäng, troligen mer, trots att det är exakt samma spelare som ska spela. Nu torskade Raptors oväntat och Hornets fick en vinst nästan gratis mot ett klent lag och därför så ska dessa lagen helt plötsligt vara helt jämna? Inte en chans anser jag, Raptors är klart bättre än Hornets och när det säkerligen finns en hel del revanschlusta i Raptors så motivationen kan vara hög så är det stora chanser att man vinner mot ett Hornets som haft stora problem med sitt spel senaste veckorna.


BOL!
Basket

Charlotte Hornets – Toronto Raptors

  • Postad:
    20 jan 2017
    22:29
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2 -1
  • Insats: 7,00
  • Odds: 2,06
  • Bolag: pinnacle
  • Datum:
    21 jan 2017
    01:05
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lazlo 2017-01-21 22:39

Jadu, Raptors blev ju totalt överkörda och hade sin sämsta match för säsongen så det är bara glömma och gå vidare från denna!

midcapking 2017-01-20 23:19

2 lag som blandar och ger, själv torskat rejält på Raptors denna säsong då man verkligen blandar och ger. Men hi ger väl dom en chans till då
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td