Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Liverpool – Swansea

"Fula ankungen" Swansea underskattat mot "fina fisken" Pool?

Alla med vett kan instämma i att Liverpool har gjort en toppsäsong med 45 poäng och att Swansea har varit bottenmässigt med 15 poäng. Det är inget snack om att Liverpools flärdfulla lag har lätt att tillfredsställa ögat medan besvikelsen Swansea har svarat för många smutsiga fotbollsprestationer.

En förnuftig och långsiktigt bedriven oddsanalys bör dock inte utgå ifrån inblandade lags historiskt estetiska lockelse eller allmän popularitetsnivå. Den är snarare en känsloresistent färskvara där objektiva faktorer ska (om)värderas i förhållande till matchaktuella förutsättningar.

Oddsmarknaden har värderat denna match för fyrkantigt och gjort Liverpool till för stor Asian Handicap-favorit. Jag har identifierat fyra viktiga specialfaktorer som marknaden verkar ha förbisett och/eller underskattat:

1. Liverpools form är inte lika stark som förut. Liverpools 1-0-vinst borta mot lilla Plymouth i onsdagens FA-cupomspel var första vinsten på fem senaste tävlingsmatcherna. Även om Liverpool har spelat godkänt och bl.a. hade tuff bortamatch mot Man Utd bland icke-vinsterna så är det tal om en (liten) svacka. Det går inte att förvänta sig ett lika vasst Liverpool som i höstas.

2. Liverpool ska spela en av säsongens viktigaste matcher på onsdag när det vankas retur i Ligacupens semifinal hemma mot Southampton. Liverpool värderar en potentiell titel högt och därigenom har den annars nedprioriterade Ligacupen hög prioritering i semifinalläge. Att Liverpool förlorade bortamötet med 0-1 gör dessutom att laget verkligen måste anstränga sig på onsdag. Kanske Liverpool slår av på takten när/om laget leder med 1-2 mål mot Swansea? Det finns starka skäl att spara på energidepåerna inför onsdag.

3. Swansea var klart under isen större delen av höstsäsongen. Trots det var Swansea en av få motståndare som utmanade det då formstarka Liverpool på allvar. Det blev 1-2 i hemmamötet den 1:a oktober. Swansea hade 1-0 i halvtid och stod på 1-1 fram tills Milners avgörande straffmål i 84:e minuten. Liverpools vinst var matchbildsmässigt rättvisande, men den satt hursomhelst synnerligen hårt inne. Mer hårt än majoriteten av Liverpools övriga matcher.

4. Swansea har just nu säsongens mest harmoniska tränarsituation. Relativt färske huvudtränaren Paul Clement som nyanställde nye assistenten Claude Makelele inför förra Arsenal-matchen rapporteras omtyckt. Det märktes inte omedelbart mot Arsenal, men 0-4-smällen ska inte överskattas. Resultatet var i överkant och Swansea hade inte hunnit jobba särskilt många dagar med tränarduon. Teamet har fått en hel vecka på sig att förbereda denna match. Jag förväntar mig en successiv Swansea-förbättring närmaste tiden, varav det första steget i rätt riktning mycket väl kan visa sig här mot Liverpool.

Det finns värde i att spela Swansea med plushandikappet +2.0 Asian Handicap till 1.90. Handikapp AH +2.0 betyder pengarna tillbaka om Liverpool vinner med exakt 2 måls marginal. Det ger vinst om Liverpool vinner med exakt 1 måls marginal, om det blir kryss eller om det blir Swansea-seger.

Spela på Bet365 och få Se bonus här
Fotboll

Liverpool – Swansea

 • Postad:
  21 jan 2017
  03:52
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +2.0 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,90
 • Bet365
 • Datum:
  21 jan 2017
  13:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: Premier League
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

midcapking 2017-01-21 15:55

Jag bugar, Liverfools vek ner sig, snygg rek!

Soap 2017-01-21 15:39

Alltid intressant att försöka förstå swingsen på marknaden inför avspark. Bra rekat, dina underdogs fortsätter att leverera.

Bollbet 2017-01-21 13:26

Oddsmarknaden har vänt sig ner åt min Swansea-sida. Från oddset +2.0 @1.90 när reken skickades till omkring @1.67 med några minuter kvar till kick-off. Mycket gynnsam oddsmässig förhandsposition inför matchen.

midcapking 2017-01-21 11:35

Skulle för allt i världen inte lägga en svensk enkrona på något som gör att jag måste lita på piss Swansea.....Måste finnas bättre odds en lördag som denna?

abatho 2017-01-21 04:20

tänkvärt
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td