Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Minus hcp + Over

Spel Nr3:

Grizzlies -3.5 @ 1.40
Lakers - Pacers = OVER 212.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 6 Units


Motivering:

Kings åkte på en otroligt tung skada senast när Rudy Gay pajade hälsenan och kommer missa resten av säsongen. Han är lagets näst bästa scorer med sina 18.7 poäng per match och han tar även näst flest returer. Det är ett stor avbräck för ett redan dåligt lag och nu hänger precis allt på instabile Cousins som måste leverera. Det kan han göra ibland men det ska mycket till om man ska bära laget i såna här tuffa bortamatcher.

Grizzlies känns intressanta denna säsongen och framförallt eftersom lagets stora offseaons värvning Parsons inte riktigt kommit igång efter sin skada och spelar fortfarande sparsamt. När han är med fullt igen så blir det en dimension till i laget men man ligger ändå på en betryggande slutspelsplats och kommer garanterat vara kvar där resten av säsongen. Det är lite blandade prestationer från Grizzlies som kan oroa en del, man slår dom bästa lagen men får inte till det mot medellagen på slutet.

Här tycker jag dock uppgiften är lämplig för Grizzlies då man stöter på ett kraftigt försvagat Kings som kommer få det mycket svårt resten av säsongen utan Gay. Senast lagen möttes vann Grizzlies med 14 poäng på bortaplan på nyårsafton. På hemmaplan är Grizzlies mycket starkare med sitt 14-8 record och efter 2 tajta förluster så är det dags för en enkel vinst mot ett ganska klent motstånd tror jag.


------------------------------------------------------------------


Pacers har senaste säsongerna gjort samma utveckling som Grizzlies håller på med just nu och det är att gå ifrån ett defensivt spel till att bli mer offensiva. Att man bytt coach har såklart varit en stor anledning till detta och i år börjar vi mer och mer se det nya spelet sätta sig, sånt här sker oftast inte över en dag. För 3 år sedans snittade Pacers 185.4 poäng per match, 2 år sedan 194.3, förra säsongen 202.7 och i år 212.4 så det är en ganska brutal förvandling på några år. Ska dock sägas att hela ligan blivit mer highscoring overall men det är nog inget lag som ökat sitt snitt med 27 poäng på 4 säsonger som Pacers gjort. Att man denna offseaons bytte ut sin defensiva PG Hill mot betydligt mer offensiva Teague var bara ännu ett steg i Pacers nya offensiva era.

Formen är också mycket god och highscoring för Pacers som vunnit 7 av sina senaste 8 matcher, enda förlusten var 112-140 i matchen som spelades i London mot Nuggets. Över denna perioden har Pacers snittat 113.6 poäng framåt. Båda lagen har gjort minst 100 poäng i 11 av Pacers senaste 13 matcher. Dagens motståndare Lakers är ett av ligans sämsta defensiva lag och det ska enligt mig vara mycket goda chanser att Pacers ännu en gång kliver upp runt 120 poäng gjorda framåt.

Lakers är med sitt snitt på 215.6 poäng per match ett av ligans highest scoring lag. Framförallt defensiven är usel för Lakers som nästan alltid låter motståndarna göra 110+. En del gånger kan Lakers springa med och göra en hel del poäng själva, framförallt på hemmaplan brukar Lakers kunna hänga med i matcherna och göra mycket poäng och faktum är att man snittar hela 8.1 poäng mer hemma än borta vilket är en av dom största skillnaderna på hemmaplan kontra borta av alla lagen i ligan. Senast blev det hela 248 poäng när Lakers förlorade mot Nuggets. En annan viktig faktor är att Lakers förmodligen kommer sakna sin nästan enda defensivt duktiga spelare i form av Loul Deng som är skadad vilket öppnar upp för ännu mer fart och offensivt spel och noll koll defensivt vilket vi fick se senast.

Pacers öser på och är otroligt offensiva samtidigt som man spelar riktigt bra basket för stunden vilket gör att man ska ha mycket goda chanser att återigen nå en hög score och på hemmaplan brukar Lakers kunna prestera bra vilket jag tror det är betydligt större chanser att denna når 220+ än att den stannar under 212!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Minus hcp + Over

  • Postad:
    20 jan 2017
    22:31
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2
  • Insats: 6,00
  • Odds: 2,01
  • Bet365
  • Datum:
    21 jan 2017
    02:05
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lazlo 2017-01-21 22:40

Jag tror vi var många som var inne på över i den matchen och därför föll vi hela gänget ganska tungt där! :(

midcapking 2017-01-20 23:12

Gillar verkligen over i Lakers Match, här tror jag det kan bli 125+!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td