Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – plus hcp + Under

Spel Nr4:

Bulls +10 @ 1.39
Rockets - Warriors = UNDER 248.5 @ 1.41

Totalt odds: 2.02 @ bet365

Insats: 6 Units


Kort motivering:

Bulls börjar bli nästan helt friska nu då man fått tillbaka viktiga spelare efter skador och sjukdom på slutet vilket bör göra att man levererar bättre. Man har också tagit fina vinster på slutet då man slog Pelicans hemma men framförallt Grizzlies borta är en riktigt imponerande vinst. Senast torskade man dock oväntat med 1 poäng mot Mavericks men på det stora hela så känns det som att Bulls är på väg i rätt riktning.

Hawks har varit väldigt streaky denna säsongen och senast åkte man på en rejäl förlust mot Pistons då man torskade med hela 23 poäng vilket sätter rejäla frågetecken kring var formen ska landa framöver. Hawks har ändå spelat ganska bra på slutet men har nu 2-2 på senaste 4 matcherna där 1 av vinsterna var endast med 1 poäng.

Känns som det här är två mycket jämna lag vilket gör att jag tycker detta stora hcp:et känns riktigt bra. Bulls har minst lika mycket kvalitet som Hawks och nu med alla spelare tillbaka så bör man i sämsta fall kunna hålla denna matchen jämn anser jag.

-----------------------------------------------

Smått absurd lina i Rockets - Warriors där värdet solklart är på underspelet. Visst, det blev 259 poäng när lagen möttes tidigare under säsongen men det var efter dubbla OT perioder och scoren efter 4Q var 226 poäng. Visst har dessa lagen kapacitet att göra 250+ vilket också har hänt någon gång under säsongen men det är ändå väldigt sällan man når såna här höga scorer.

Det räcker med ett par minuter med missade skott eller att någon spelare har en dålig dag och man kommer inte vara nära denna linan. Stämmer offensiva spelet perfekt för båda lagen så kan vi komma i närheten av denna linan men det är betydligt större chanser att vi stannar kring 230 vilket är otroligt highscoring än att vi går över 250 vilket är extremt.


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – plus hcp + Under

 • Postad:
  20 jan 2017
  22:34
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,02
 • Bet365
 • Datum:
  21 jan 2017
  02:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

midcapking 2017-01-20 23:08

Precis vad min fredagskväll behövde, hittade dig på Twitter
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td