Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Real Madrid – Malaga

Retat Real gör rotmos av Ramirez-löst Malaga?

Det är Goliat mot David när Real Madrid tar emot Malaga på lördag klockan 16:15. Lagen har mycket att bevisa med multipla negativa resultat i bagaget. Real Madrid har två raka tävlingsförluster, Malaga har fyra raka förluster.

Under höstsäsongen talade många om det omutbara, oslagbara och orubbliga Real Madrid. Laget var världens bästa klubblag, såväl via starka prestationer i La Liga/Champions League som titeln i turneringen som kallas "Klubblags-VM". Vid Reals 3-3 borta mot Sevilla i Copa del Rey nyligen slog klubben ärkerivalen Barcelonas tidigare spanska rekord (39) med flest antal matcher utan förlust: Real uppnådde 40 tävlingsmatcher utan förlust.

Kanske blev den positiva sviten "för bra" och spelarna tappade fokus? I ligamatchen precis efter 40-rekordet mot samma Sevilla hackade Reals spel. Även om Real gick upp i 1-0-ledning så saknades trygghet och till slut kom både 1-1 och 2-1 till Sevillas favör. Real spelade sedan cupkvart mot Celta Vigo där det i all fart blev ett till 1-2-bakslag. Först 40 i rad utan förlust - sedan två raka förluster!

Det gäller dock att inte överdramatisera minisvackan den senaste veckan. Real har fortfarande ett väldigt starkt lag som tack vare de färska förlusterna kommer att vara extra taggat. Reals ligaledning har krympt till en poäng så det är en absolut nödvändighet att laget visar auktoritet mot Malaga.

Malaga gjorde en av säsongens främsta anfallsmässiga plattmatcher senast hemma mot Real Sociedad. Laget förlorade med 0-2 efter att ha skapat ytterst lite framåt. Som lök på laxen blev viktige anfallaren Sandro Ramirez (1305 ligaminuter, 7 mål, 1 målpass) skadad där och kommer att saknas. Stentufft minus för Malagas tunna offensiv.

En annan märkbar truppnyhet är att Malaga har färsk skada på mittbacken Diego Llorente. Sedan tidigare saknas ytterligare fyra backar av olika anledningar: Federico Ricca, Miguel Torres, Weligton och Bakary Koné. De många backavbräcken gör att unge reservbacken Munoz kan få ytterligare en "oförtjänt startchans" - i ren brist på bättre alternativ. Malaga går verkligen på knäna när de ska försöka ta ut en någorlunda duglig startelva mot Real.

Real förväntas sätta in ett jättetryck för att försöka återvända till vinnarfållan snabbt. Kommer ett formlöst Malaga med många avbräck stå emot det trycket? Frågan är mest retorisk. Jag spelar på att Real Madrid vinner matchen med minst 3 måls marginal till oddset 2 gånger pengarna.

Fotboll

Real Madrid – Malaga

 • Postad:
  21 jan 2017
  07:57
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 1 -2.5 (AH)
 • Insats: 3,00
 • Odds: 2,00
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  21 jan 2017
  16:15
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Primera Divison
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Bollbet 2017-01-21 13:22

Vi ska samtidigt beakta att motståndet är betydligt lättare i den här matchen. Både Sevilla och Celta har kommit upp i imponerande nivåer när de skrällt mot Real. Bortasvagt Malaga kommer sällan "upp dit" - samtidigt som Real förmodligen inte gör en tredje lika medioker insats i rad. Jag medger dock att det inte är dagens mest spelvärda objekt. Väljer ju att investera beskedliga 3 units (normalsnitt: 5 units) i Real -2,5.

midcapking 2017-01-21 11:31

Logiskt tänk, men Real var verkligen INTE varit bra senaste 2 matcherna...... Tror därför man får svårt att lösa linan!?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td