Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Villarreal – Valencia

De gula ubåtarna sänker det sjunkande skeppet Valencia?

Rättrogna fotbollsromantiker påstår ibland att man aldrig får kalla en match mellan två lag som inte är från samma stad för "derby". Även om man accepterar slutsatsen så kan ingen insatt förneka att Villarreal-Valencia är så nära det går att komma äkta derbykänsla, trots att lagen hör hemma i olika städer. Det förväntas fulla läktare och en hälsosam dos prestige när de två regionsgrannarna ska rivalduellera med härliga avsparkstiden klockan 20:45.

Villarreal har gjort det ofantligt mycket bättre än Valencia denna säsong. Tabellägena talar sitt sanna språk. Villarreal kämpar för plats ut i Europa med 31 poäng. Valencia sliter för att hålla sig ovanför nedflyttningsstrecket med 16 poäng.

Villarreal svek lite i senaste bortamatchen mot Deportivo La Coruna som slutade 0-0. Det var ingen bra match, varken spel- eller resultatmässigt. Samtidigt kan Villarreal ursäktas av olika orsaker. En större sådan är att La Coruna inte bjöd på lika mycket bakåt som de annars brukar göra, vilket fick Villarreals offensiv att se märkligt svag ut. En annan är att Villarreal hade svår uppladdning då laget hade spelat cupmatch blott tre dagar tidigare.

Villarreal har nu haft en matchfri mittvecka att ladda inför denna stora uppgift. Det är förmodligen en synnerligen nyttig uppladdningsvecka. Villarreal kommer i övrigt att dra nytta av viktige anfallaren Nicola Sansones återkomst efter avstängning. Det laget verkade saknade i spets mot La Coruna kan mycket väl återvända när säsongens bästa anfallare Sansone är tillgänglig.

Villarreals troliga startelva: Asenjo - Jaume Costa, Ruiz, Alvaro Gonzalez, Mario Gaspar - Roberto Soriano, Bruno Soriano, Trigueros, Jonathan dos Santos - Pato, Sansone.

Valencia har genomfört två tränarbyten sedan säsongsstarten. Den inledande Paco Ayestaran blev inte långvarig på sin post. Efterträdaren Cesare Prandelli blev inte heller särskilt långvarig. Till skillnad från Ayestaran så avgick Prandelli enligt uppgifter självmant, men det går inte att säga säkert hur det gick till bakom kulisserna. Det enda som är säkert med Valencias förehavanden vid sidan av planen är att det inte är mycket som är rätt. Några dagar efter Prandelli avgick så valde även sportchefen att kasta in handduken. Valencia är en klubb som saknar all ledarmässig stabilitet.

Den sedan årsskiftet nye "caretaker-tränaren" Voro Gonzalez lyckades leda Valencia till en 2-1-vinst senast hemma mot Espanyol. Var det Vändningen med stort "V"? Förmodligen inte. Valencia gick förvisso in med en fin attityd tidigt i matchen, men det var mest tack vare att Espanyols spelare lämnade Walk Over de flesta närkamperna. När Espanyol vaknade till i andra halvleken blev det en jämn match som lika gärna kunde ha vägt över till kryssmatch. Varken Voro eller Valencia kan klappa sig på axeln efter den vinsten. Det lär krävas en högre nivå om Valencia vill distansera sig från nedflyttningshotet.

Valencia har ett tungt skadeavbräck som även missade förra matchen: anfallaren Rodrigo (1189 ligaminuter, 4 mål, 1 målpass). Rodrigo har inte varit superb, men faktum kvarstår att han har varit den "minst dålige" av de många dåliga anfallsalternativen som har representerat Valencia 2016/2017. Valencias offensiv ser mycket bräcklig ut inför denna svåra bortauppgift.

Valencias troliga startelva: Alves - Montoya, Garay, Mangala, Gaya - Perez, Soler, Parejo - Cancelo, Zaza, Nani.

Jag förväntar mig att Villarreal visar vilket lag det är som är storebror. Villarreal är ofta som bäst när det gäller mest. Villarreals kombination av hemmaplansfördel och viktig match ger nästan alltid topprestation. Se hur laget tog en avgörande seger i sista omgången av Europa League-gruppspelet. Se hur laget hemmaslog Atletico Madrid med 3-0. Se hur laget ganska nyligen klarade 1-1 med mersmak hemma mot mäktiga Barcelona. Villarreal-ettan plockas till delikata oddset 1.909!

Fotboll

Villarreal – Valencia

 • Postad:
  21 jan 2017
  07:20
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 1
 • Insats: 6,00
 • Odds: 1,91
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  21 jan 2017
  20:45
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Primera Divison
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Bollbet 2017-01-21 13:17

Tack för berömmet, midcapking!

midcapking 2017-01-21 11:24

Bra genomförd analys! Tack
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td