Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Atlanta Falcons – Green Bay Packers

Spel Nr1:

Jared Cook (Packers) över 55,5 receiving yards @ 1.85 (ladbrokes) ... Insats: 5 Units

Kort motivering:

Cook var Aaron Rodgers favoritmottagare förra veckan mot Cowboys när han hade 11 targets och fick 6 receptions för 102 yards. Han hade även 9 targets i första slutspelsmatchen mot Giants vilket gör att han är en av Rodgers favoritmottagare så här långt i slutspelet.

Här har Cook en bra matchup mot Falcons defense som haft svårt mot tight ends under året.

Cooks receiverkollegor har också varit småskadade/sjuka under veckan så han är troligen den som är i bäst form i Packers. Han bör få sina chanser även i denna matchen där Packers troligen kommer passa otroligt mycket och vi lär få många offensiva yards från båda lagen.


BOL!
Amerikansk Fotboll

Atlanta Falcons – Green Bay Packers

 • Postad:
  22 jan 2017
  19:53
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: Annat
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,85
 • Bolag: ladbrokes
 • Datum:
  22 jan 2017
  21:05
 • Sport: Amerikansk Fotboll
 • Land: USA
 • Liga: NFL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td