Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Mainz – Köln

Målsnål vinkel i målrika Bundesliga!

Tyska Bundesliga är ingen liga gemene man förknippar med målsnåla utgångar. Kanske är det bland annat därför matchen Mainz-Köln har "smugit under radarn" och Under 2.5 mål inte blivit tillräckligt nedtryckt i oddssulorna. Mycket talar för en målsnål söndagsbatalj. Tre av de starkaste skälen bakom den slutsatsen:

* Köln är Bundesligas näst mest målfattiga lag med 21-15 i mål på 16 matcher. Laget har haft en tydlig förmåga att få motståndare att bli ovanligt målfattiga. Motståndare har haft svårt att driva upp tempot mot det välorganiserade Köln.

* Fyra av Kölns fem avslutade höstmatcher hamnade Under 2.5 mål. De extra många målsnåla matcherna hängde ihop med anfallare Modestes svacka. Modeste öste in mål första halvan av höstsäsongen. Modeste gjorde sedan blott två mål på sina sju ligamatcher under november/december. Risken är stor att Modestes senhöstsvacka fortsätter efter vinteruppehållet, vilket i sin tur radikalt ökar chansen för målsnålhet. Modeste har stått för 13 mål, d.v.s. 62% av Kölns målskörd. När Modeste är ur form så är även Kölns offensiv ur form.

* Mainz bär på en "offensiv aura", men det blir svårt att leva upp till den här. Mainz har nämligen två blytunga och purfärska offensiva avbräck att hantera. (1) Mainz viktigaste kreatör Yunus Malli (6 mål, 6 målpassningar) har blivit såld. (2) Anfallaren Jhon Cordoba (3 mål, 2 målpass) avtjänar avstängning.

Fotboll

Mainz – Köln

 • Postad:
  22 jan 2017
  08:09
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: UNDER 2.5 mål
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,85
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  22 jan 2017
  17:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: Tyskland
 • Liga: Bundesliga
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

midcapking 2017-01-22 08:36

Ännu en bra rek, lirar denna på informationen om det offensiva tappet
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td