Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Minus hcp + ML

Spel Nr1:

Hawks -2.5 @ 1.40
Cavaliers ML @ 1.40

Totalt odds: 2.02 @ bet365

Insats: 7 Units


Kort motivering:

Clippers får återigen klara sig utan sina två bästa offensiva spelare Griffin+Paul och man är helt enkelt ett mycket sämre lag utan dessa, har skrivit om detta flera gånger och att dra samma historia igen blir lite tjatigt. Ni som är intresserad kan såklart läsa tidigare rekar. Senast blev det förlust med 25 poäng borta mot Nuggets.

Dagens motståndare Hawks är mycket bättre än Nuggets och jag har svårt att se hur detta försvagade Clippers ska hänga med här. Hawks har 11 vinster på sina senaste 13 matcher och man ska ha mycket goda chanser att krossa ett kraftigt försvagat Clippers idag!


--------------------------------------------------------


Här har vi två lag som kommer från tunga förluster och läget här är riktigt fint enligt mig.

Dessa lagen möttes i Cleveland för 20 dagar sedan när Cleveland vann med 90-82 trots att man saknade superstjärnan Kyrie Irving i den matchen.

Sedan dess har Cavaliers spelat 9 matcher och har ett 4-5 record vilket är ganska uselt för regerande mästarna och topplaget Cavaliers. Dock så ska man komma ihåg att 3 av dessa förlusterna är mot topplag, borta mot Jazz, borta mot Warriors och senast förlorade man i OT mot Spurs. Cavaliers kan vinna alla matcher eftersom man är ett av ligans bästa lag men det är inte jättekonstigt att man förlorar såna här tuffa matcher vilket gör att recordet ser lite värre ut än vad det är i verkligheten.

Pelicans har spelat 8 matcher sedan lagen möttes och är 3-5 på den tiden men man har inte mött någon motståndare av absolut högsta nivån. Pelicans toppade det hela med sin kanske sämsta insats denna säsongen senast när man förlorade 114-143 på hemmaplan mot ligans sämsta lag Nets.

Linan här är generös för Cavaliers inte är i toppform sett till vinster/förluster på senare tid men flera av förlusterna är i tuffa matcher som det är fullt normalt att förlora. Det är ingen som helst tvekan om att Cavaliers är bättre än Pelicans och ska vara stora favoriter här.

Andra faktorer är att det ryktades om att Lebron James skulle vilas i denna matchen men vi har nu fått besked att han ska spela. Sedan så är ju Irving med i denna matchen också vilket han inte var när lagen möttes senast vilket gör att Cavaliers idag har ett större övertag än när lagen möttes för 20 dagar sedan och Cavs vann med 8 poäng.

Vill man vara hård mot Cavs så kan man säga att lagen har liknande form men jag anser flera av Cavs förluster är fullt förståeliga medans Pelicans har varit ganska usla. Även om man bedömer formen som likvärdig så är det ju ingen tvekan om att Cavaliers är bättre och nu när man ska spela med fullt lag idag och inte vila spelare så indikerar det att detta är en match som man verkligen vill vinna för att komma på rätt spår igen. Vill Cavs vinna så gör man det ofta väldigt enkelt mot lag i Pelicans kaliber och jag tycker dessa oddsen är väldigt generösa!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Minus hcp + ML

 • Postad:
  23 jan 2017
  23:14
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,02
 • Bet365
 • Datum:
  24 jan 2017
  01:35
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

midcapking 2017-01-23 23:18

Tack, rimlig dubbel
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td