Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Sandsjöns Revenue – Övriga

Jägersro lopp 8:
Här väljer vi att spela 5 Sandsjöns Revenue. Vi har följt hästen under en längre tid och ni tror vi att det är dags för andra viktorian i regi Lövgren. Favoriten 3 Starzinner är en fin häst som gör debut för PU och är klart värst emot. Vi är inne på att Lövgren kan hitta till ledningen i ett tidigt skede och från den positionen på Jägersro måste 3 Starzinner vara mycket bra för att plocka ner vår vinnare. 7ggr pengar känns alldeles för högt och vi kliver in med 3 units, utan att tveka och skriker in \"jocke\" från start till mål!
Trav

Sandsjöns Revenue – Övriga

 • Postad:
  24 jan 2017
  15:52
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 3,00
 • Odds: 7,00
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  24 jan 2017
  20:53
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

midcapking 2017-01-24 22:00

LoL, DU!!!

midcapking 2017-01-24 21:59

Lira på unibet, fick 6.5 men 2:a fick man inget för.....Nästa sätter FU!

midcapking 2017-01-24 16:40

Trevlig odds från fint startspår Tack!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td