Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Celta Vigo – Real Madrid

Bänka er framför Celta Vigo-Real Madrid från klockan 21:15. Cupkvartsfinalen kan mycket väl bli veckans höjdpunkt. Det är rent av vårsäsongens höjdpunkt för hemmalaget och tillika en viktig prioritet för Real Madrid. Celta Vigos 2-1 från första mötet gör att Real Madrid måste vinna för att undvika cupfiasko. Ett Real Madrid som har både sämre form och elva än Zidane hade önskat.

Celta Vigo är kanske det kvartsfinallag som brinner mest för att gå långt i Copa del Rey. Det beror på en kombination av två faktorer. Den ena är att Celta Vigo har halkat ner till en trist tabellposition i övre mittenskiktet (åttondeplacerat), varför La Liga knappast kommer att skapa rubriker. En cuptitel vore värdefull. Den andra och viktigaste är att Celta Vigo förra säsongen gick fram till semifinalen och därmed föll på målsnöret i jakten på final. Celta Vigos supportrar mobiliserade fantastiskt stöd ifjol och både de och spelarna njuter av tillfället. Celta Vigo har här chansen att ta sig till en ny semifinal och få Revanschen med stort "R".

Celta Vigo gjorde ingen bra helginsats i 0-1-förlusten borta mot Real Sociedad. Det var en målchansfattig match där Sociedad var hetare kring straffområdena. Celta Vigo valde att vila några spelare helt från truppen och dessa kommer därmed tillbaka fullt utvilade i startelvan ikväll: backen Jonny respektive mittfältarna Marcelo Diaz och Wass. Det blir starkaste möjliga startelva. Petade/internavstängde Orellana står som vanligt utanför (kommer att säljas), men i övrigt är det ingen spelare av vikt som är otillgänglig för spel.

Real Madrid tog en pliktskyldig 2-1-seger hemma mot Malaga i helgens La Liga. Det var ett väldigt svagt resultat mot bakgrund av Malagas tunga avbräck (bl.a. bäste anfallaren otillgänglig) och bortasvaghet. Ur spelmässigt perspektiv går att notera att skadan på ytterbacken Marcelo gjorde Real Madrids kantspel klart handikappat.

Dess värre kommer Real Madrid att behöva ställa upp utan Marcelo ikväll. Inte nog med det. Även nyckelkollegan Modric har blivit otillgänglig för att spela. Skadelistan består i övrigt av Carvajal, Pepe, James Rodriguez och Bale. Påtagliga minus! Det är mest noterbart att Real Madrid i och med Marcelos nya frånvaro och Carvajals fortsatta frånvaro har båda ordinarie ytterbackarna borta. Hur väl kommer Real Madrids ytterbacksspel fungera mot Celta Vigo? Långt, långt ifrån det optimala. Real Madrid tappar ett viktigt anfallsvapen. Som om inte tappet av Modric centralt i planen var tillräckligt avbräck.

Real Madrid har blivit för stor oddsfavorit. Jag tar ställning för ett heltaggat, mer ordinarie, hemmastarkt och förmodligen även mer formstarkt Celta Vigo. Spelet är Asian Handicap +1.0, vilket betyder insatsen tillbaka om Real Madrid vinner med ett mål. Handikappet ger vinst vid kryss eller Celta Vigo-vinst.

Fotboll

Celta Vigo – Real Madrid

 • Postad:
  25 jan 2017
  18:57
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 1 +1.0 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,89
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  25 jan 2017
  21:15
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Copa del Rey
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td