Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

H Kontinen / J Peers – S Groth / C Guccione

Spel Nr1+2+3: - planerad starttid 11:30

Kontinen/Peers - Groth/Guccione = OVER 22.5 games @ 1.72 (bet365) ... Insats: 8 Units

Kontinen/Peers - Groth/Guccione = Over 12.5 games 1st set @ 2.80 (marathon) ... Insats: 5 Units

Kontinen/Peers - Groth/Guccione = Over 12.5 games 2nd set @ 2.80 (marathon) ... Insats: 5 Units


Motivering:

Till att börja med, marathon suger och har fruktansvärt klena limits men problemet här är att det är endast marathon som erbjuder odds på tiebreakspel i denna matchen på förhand. Därför får man spela det man kan på förhand där och gilla läget, eller låta bli helt för att man inte kan spela så mycket som man önskar. Jag rekommenderar er alla att hålla koll på liveoddsen när denna matchen startar eftersom vi då kommer få tiebreakodds via liveoddsen hos flera bolag. Oddsen via liven kommer förmodligen kommer vara bättre än marathons odds som vi plockar här.

Dock så blir det ju svårt för mig att reka liveodds så därför får jag nöja mig med dom oddsen som finns nu här i reken men ni som är intresserade kommer utan tvekan få in hög insats via liveoddsen till förmodligen bättre odds än 2.80. Bet365 och unibet kommer garanterat erbjuda liveodds, williamhill gör det förmodligen också. Sen kan det finnas fler bookies som kommer ha liveodds på denna typen av spel. Denna matchen startar efter Nadal - Raonic vilket blir kring lunch idag skulle jag gissa.

Då kanske irritationen kring marathon hunnit lagt sig och vi kan gå över till att tala om varför jag spela så här.

Dubbeln i tennis blev så servebetonad så att man valde för några år sedan att skippa "fördel" i vanliga turneringar för att korta ner på matcherna och öka chansen till servegenombrott. När det blir 40-40 i dubbel så blir den en direkt avgörande poäng istället för att man måste vinna 2 poäng i rad för att vinna gamet som det normalt är, först fördel och sen vinna när man har fördel. Detta gäller dock inte i grand slams då man spelar dubbeln precis som vanligt med duece och fördel vilket är en stor fördel för servarna. Det är något som ofta gör att det blir mer servebetonat i grand slams dubbelturneringar och då ska man ändå veta att dubbeln normalt sett är väldigt servebetonad ändå.

Tennis går ju alltid ut på att vinna poängen så snabbt som möjligt. I dubbel är det mer tydligt än i singel, framförallt på senare år. När dessa stora killarna står framme vid nät så täcker dom otroligt mycket av banan och målet i dubbel är att slå en bra serve och sedan komma fram på nät så snabbt man kan så man är 2 killar vid nät som täcker allt och kan smasha undan en klen retur.

Groth och Guccione är två spelare med otroligt bra serve i klass med världens bästa vilket gör att deras spel ofta leder till tiebreak i matcherna. Ännu mer i grand slams nu när man har en extra säkerhet om gamet skulle gå till duece. Totalt har Grot+Guccione spelat 7 set här i australian open och 5 av dessa har gått till tiebreak. I samtliga 3 matcher har första set gått till tiebreak. Paret har spelat 77 games så här långt och man har bara tappat serven 2 gånger (i samma set) och endast breakat motståndarna 1 gång. Det är en enorm serve och sedan döda poängen direkt som gäller, sen är man extremt begränsade i spelet vilket gör att man nästan aldrig kommer åt motståndarnas serve heller.

Kontinen och Peers är det bättre dubbelparet här och kan därför vinna utan att endast förlita sig på serven. Dock så är man otroligt starka i sin serve, i sina första 2 matcher släppte man inte ens till en enda breakboll men i senaste matchen förlorade man serven 1 gång vilket gör att paret hållit sin serve i 37 av 38 servegames denna turneringen och det är ju otroligt bra. Totalt har paret spelat 7 set så här långt och 4 har gått till tiebreak. Senaste matchen gick samtliga 3 set till tiebreak.

Det här är den sista kvartsfinalen och i dom tidigare 3 så har första set gått till tiebreak i samtliga matcher. Totalerna i dessa 3 matcherna har slutat på 31, 32 och 35 games. Detta är såklart en ny match vilket inte har något att göra med dom andra matcherna som spelats men det påvisar ändå att det så här långt fram i dubbeln i grand slams är matcherna väldigt täta och servebetonade, att man spelar med fördel är såklart en del i det hela men en annan faktor är att paren som gått så här långt är väldigt bra. Ett bra dubbelpar är otroligt svåra att få servegenombrott på.

Båda dessa paren har tiebreak i mer än 50% av sina set så här långt och är otroligt starka i sin egen serve vilket gör att mycket återigen talar för tiebreak och en hög score i matchen. Detta bör bli en jämn match där vi har få, om ens några breakbollar och chanserna till en hög score och tiebreak i seten är betydligt högre än vad oddsen indikerar. Det här är utan tvekan värt lite högre insatser!

BOL!
Tennis

H Kontinen / J Peers – S Groth / C Guccione

 • Postad:
  25 jan 2017
  09:19
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: Annat
 • Insats: 0,00
 • Odds: 0,00
 • Bolag:
 • Datum:
  25 jan 2017
  11:30
 • Sport: Tennis
 • Land: Internationell
 • Liga: QF
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td