Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Malkin N.O. – Övriga

Åby lopp 9:
Vi fortsätter hitta vinnare på Åby och här tycker vi att 1 Malkin N.O. har en bra uppgift på förhand. Hästen gick bra mot bättre hästar på Halmstad senast och visade fin form. Hästen är startsnabb och borde ha bra chans att hålla upp ledningen. Troligtvis så släpper man om det kommer någon bra, då det finns tillgång till open stretch över upploppet. Vi tycker det är toppchans att han kliver förbi dessa sista biten och spelar 4 units till 4ggr pengarna, utan att tveka!
Trav

Malkin N.O. – Övriga

 • Postad:
  25 jan 2017
  10:55
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 3,00
 • Odds: 4,00
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  25 jan 2017
  21:40
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

DIAMANTEN 2017-01-25 14:21

Tack,det förstärker mitt val av spik på V86 ikväll)
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td