Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Smevikens Cruiser – Övriga

Åby lopp 6:
Vi har gått igenom omgång och hittat ett bra spel direkt i inledningen, där vi tycker att 5 Smevikens Cruiser har toppchans att vinna. Hästen gör debut hos duktiga Veijo Heiskanen och han låter verkligen nöjd med träningen på honom. Trampar hästen iväg bra från sitt femte spår på start, borde det vara bra chans att han blir släppt till ledningen i ett tidigt skede och väl därifrån tror vi inte han förlorar. Vi får fina 5ggr pengar på Racebets och kliver in med 4 units, utan att tveka!
Trav

Smevikens Cruiser – Övriga

 • Postad:
  25 jan 2017
  10:34
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 4,00
 • Odds: 5,00
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  25 jan 2017
  20:30
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

LuckySam 2017-01-25 13:12

Håkan K Persson känns knappast som något plus tyvärr, men fortfarande bra chans att vinna.

dingo1337 2017-01-25 12:47

Vad tror ni efter kuskbytet? Fortfarande lika stor chans?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td