Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Barcelona – Real Sociedad

Kan sossarna utjämna skillnaderna i handikappet?

Copa del Rey, Spanska cupen, kompletteras med fjärde och sista kvartsfinalmatchen på torsdagskvällen. Det gick bra igår när jag spelade Celta Vigo med plushandikapp och Real Madrid slogs ut ur cupen. Sociedad får svårt att slå ut Barcelona (underläge med 0-1 inför andra mötet), men jag lutar definitivt åt att det blir jämnare än vad handikappet -2.00/+2.00 säger.

Barcelona trendbrottade när laget för första gången på många säsonger bortaslog Real Sociedad med 1-0 i förra veckans första möte. Barcelona gjorde en ganska bra insats, men Sociedad var trots det hyfsat nära att nå ett kryss. Sociedad hade bland annat domarbeslut emot sig i ett par avgörande lägen.

Barcelona gjorde därefter en härlig helgprestation i 4-0-segern borta mot Eibar. Den blev dock mycket kostsam eftersom viktige mittfältaren Sergio Busquets drog på sig en ny skada. Busquets är den trygge balansmittfältaren som möjliggör mycket ytor och möjligheter för flera av sina offensivt lagda kollegor. Hans frånvaro svider extra mycket med tanke på att Andres Iniesta också (fortfarande) är skadad. I Busquets/Iniesta frånvaro saknas det mittfältspar som - tillsammans med ex-spelaren Xavi - legat bakom många Barcelona-titlar. Marknaden underskattar betydelsen av deras frånvaro.

Visst är Barcelona fortfarande en fantastisk kraft med Messi-Suarez-Neymar som anfallstrio. Den här sporten är dock fotboll där ett lag på 11 man inte blir bättre än sämsta komponent. När en lagdel har stora försvagningar påverkar det hela laget. "MSN-trion" kommer säkerligen att få sämre och färre bollar att jobba med när Busquets och Iniesta är otillgängliga i torsdagens cupmöte.

Det är svårt att se Barcelona köra över Sociedad som är tabellfyra i La Liga. Sociedad befäste den starka positionen med en övertygande 1-0-seger hemma mot Celta Vigo senast. Sociedad har med sina 11 segrar på 19 matcher bara tagit en seger färre än Barcelona med 12 segrar på 19 försök.

Med gällande mittfältsminus för Barcelona lär Sociedad knappast göra bort sig. Jag kan föreställa mig liknande utgång som förra veckan med knapp Barcelona-seger. Om Sociedad får en fullträff kan laget till och med kryssa eller vinna. Asian Handicap-linan +2.0 till oddset 1.877 är en given investering.

Fotboll

Barcelona – Real Sociedad

 • Postad:
  26 jan 2017
  18:01
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +2.0 (AH)
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,88
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  26 jan 2017
  21:15
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Primera Divison
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Bollbet 2017-01-26 21:41

Korrekt. Som det står och framgår i rek-texten är det Copa del Rey (inte Primera Division). Tack för beröm!

lokalime 2017-01-26 18:43

Ser bra ut!
Ordningsfråga bara, visst är det cupen och inte Primera Division ;-) (ser bra ut i texten men tänkte på sheetet). Keep it up!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td