Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Red Isac – Övriga

Östersund lopp 4:
Här har vi hittat en vinnare i 9 Red Isac. Hästen har sett strålande ut på slutet och står verkligen på tur för seger. Vi tycker att motståndet är lämpligt och tycker det är mycket bra chans att han kliver runt dessa. Oddset 5.25 är inte överdrivet bra men 8% i skrivande stund på V64 är ett skämt och vi väljer att spika. Vi kliver in med 3 units och hoppas det är dags för Red Isac idag!
Trav

Red Isac – Övriga

 • Postad:
  27 jan 2017
  15:43
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 3,00
 • Odds: 5,25
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  27 jan 2017
  19:25
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td