Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Alaves – Atletico Madrid

Formstarka Alaves trivs mot de tveksamma atleterna?

Både Alaves och Atletico Madrid har Copa del Rey-semifinal nästkommande vecka. Trots den likheten så finns det skillnader i förutsättningar: Alaves ska möta Celta Vigo på torsdag medan Atletico Madrid har Barcelona på onsdag. Det är alltså något större schemaskäl för Atletico Madrid att spara på krutet.

Det bästa skälet att välja Alaves handlar dock inte om schemafaktorn, utan det kretsar mer kring skillnaden i dagsform. Alaves fortsätter att se fantastiskt harmoniskt ut. Blott en förlust på 13 senaste tävlingsmatcherna! Nycklar bakom framgångarna är ett välsvarvat kollektivt försvarsspel och ett mittfält med underbara kreativa spelarna Camarasa, Ibai G. och Edgar Mendez.

Båda lagen kostade på sig att rotera i startelvorna i cupkvartsfinalerna tidigare i veckan. Detta för att dubbelmötena var mer eller mindre avgjorda på förhand. Alaves säkrade 0-0 i hemmareturen mot Alcorcon (totalt 2-0) och gjorde det med en nästan helt och hållet reservmässig elva.

Atletico spelade 2-2 borta mot Eibar (totalt 5-2) och hade också överlag reserver, men Atleticos uppträdande var märkligt blekt. Flertalet bra spelare fanns med och trots det skedde många, många felpassningar. En av Atleticos spelmässigt sämsta kryssinsatser för säsongen. Atletico var dessutom tveksamt i förra helgens 2-2 mot Athletic Bilbao. Ingen uppåtform.

Det råder även truppfördel för Alaves som har klockrent truppläge. Förutom ett litet fitnessfrågetecken för oviktige vänsterbacken Raul Garcia är Alaves skadebefriat. Atletico har däremot en ny, tung avstängning på mittfältsdirigenten Gabi. Sedan förut är duktige målvakten Oblak samt mittfältsalternativen Tiago och Augusto Fernandez skadefrånvarande.

Jag är starkt inne på att Alaves kan ha en taktisk favör av att möta ett Atletico som laget spelade 1-1 borta emot tidigt i höstas. Alaves brukar trivas som fisken i vattnet när laget får kontringsspela emot spelförande motstånd. Det förklarar varför Alaves tagit en bortapoäng mer (12) än antalet hemmapoäng (11). Med en hemmamatchbild som liknar vanliga bortaspelet (läs: motståndet Atletico med det största bollinnehavet och spelövertaget) kan Alaves komma till optimal rätt. Odds 2,42 för 1X? Ett givet större spel!

Alaves troliga startelva: Pacheco - Hernandez, Laguardia, Feddal, Femenia - Manu Garcia, Camarasa, Llorente, Ibai Gomez, Edgar Mendez - Deyverson.

Atletico Madrids troliga startelva: Moya - Vrsaljko, Gimenez, Godin, Luis - Gaitan, Koke, Niguez, Carrasco - Griezmann, Gameiro.

Fotboll

Alaves – Atletico Madrid

 • Postad:
  28 jan 2017
  07:19
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 1 +0.5 (AH)
 • Insats: 7,00
 • Odds: 2,42
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  28 jan 2017
  16:15
 • Sport: Fotboll
 • Land: Spanien
 • Liga: Primera Divison
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Bollbet 2017-01-28 12:37

Tack för synpunkterna, Whitecap.

Whitecap 2017-01-28 08:00

Tack för reken. GIllar hur ni rider med ett lag som marknaden antagligen missuppfattat. Hade personligen gått ner i insats och endast spelat krysset. Lycka till!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td