Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Lazio – Chievo

Båda lagen med offensiva avbräck - lassa in på Under!

Förra helgens Under-spel Mainz-Köln (extraordinär truppinfo) som blev stabila 0-0 följs upp med en ny Under-spelvinkel på lördagskvällen, men denna gång är det Serie A på menyn. Det är lätt att förstå att folk som bara går på statistik/målsnitt och tidigare resultat lockas av att luta åt Över i matchen. Båda lagen är hyggligt målrika. Senaste nytt pekar dock starkt åt Under:

* Lazio har en avstängning på klart bäste anfallaren Immobile (11 mål, 21 ligamatcher).

* Immobiles naturlige ersättare, Keita Baldé (5 mål,16 matcher) är fortfarande frånvarande på grund av Afrikanska mästerskapen. Det betyder att tredjevalet Djordjevic som är mållös i denna säsongs Serie A (0 mål, 12 matcher) startar. Mycket klar försvagning för Lazios toppanfallsroll som är avgörande offensivt.

* Chievo har hela fyra nya avbräck, varav tre stycken är offensiva. Det defensiva avbräcket Cesar (6 matcher) är ingen betydande pjäs. Mittfältaren Lucas Castro (2 mål, 4 målpass, 19 matcher) samt anfallarna Meggiorini (2 mål, 19 matcher) och Pellissier (5 mål, 18 matcher) är betydligt mer tongivande. Genom sistnämnda trions frånfall försvinner 9 av Chievos 21 ligamål, d.v.s. närmare hälften av lagets målskörd. Lägger man till det faktum att Castro varit flitig målpassare med sina 4 målpass blir helheten en stor offensivförsvagning.

* Lazio har ett stort favoritskap mot bottenplacerade Chievo. Den faktorn kommer mycket sannolikt bärga för ett hyperdefensivt Chievo. Laget har denna säsong bland annat förlorat tre bortauppgifter med "tighta matchbilder": Fiorentina med 1-0 (3-2 skott på mål), Napoli med 2-0 (5-2 skott på mål) och Torino med 2-1 (4-3 i skott på mål). Liknande målchansfattighet är att vänta - och med så många anfallsvapen borta bäddar det för målsnål utgång.

Lazios troliga startelva: Marchetti - Radu, Wallace, De Vrij, Basta - Milinkovic, Biglia, Parolo, Anderson, Lulic - Djordjevic.

Chievos troliga startelva: Sorrentino - Cacciatore, Gamberini, Dainelli, Gobbi - Bastien, Radovanovic, Izco, De Guzman, Birsa - Inglese.

Fotboll

Lazio – Chievo

 • Postad:
  28 jan 2017
  06:45
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: UNDER 2.5 mål
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,89
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  28 jan 2017
  18:00
 • Sport: Fotboll
 • Land: Italien
 • Liga: Serie A
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td