Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Liverpool – Wolverhampton

Mer FA-cuphungriga vargar smaskar i sig Lever(pool)?

FA-cupdags mellan det hektiskt matchande Liverpool och "Stoke-dödaren" Wolverhampton i den tidiga 13:30-matchen.

Liverpool har ett satsningsdilemma inför FA-cupmatchen som ser ut att vara den minst intressanta av en trio matcher under en veckas tid. Den första var onsdagens hemmamatch mot Southampton i Ligacupens semifinalretur. Liverpool misslyckades fatalt och förlorade med 0-1, vilket gav totalsiffrorna 0-2. Med bara två vilodagar i benen är det dags för denna lördagsmatch. Redan på tisdag ska Liverpool sedan till att spela het Premier League-match hemma mot Chelsea. Det mycket täta spelprogrammet gör att det vore direkt konstigt om Klopp inte roterar ut nyckelspelare framöver. Av de tre täta matcherna som spelas mellan 25:e januari och 31:a januari lär startelvan mot Wolverhampton vara svagast.

Liverpool är som bekant inne i säsongens i särklass mest klara svacka. Laget har ynka en vinst på sju senaste tävlingsmatcherna, inklusive 2-2 mot Sunderland, 0-0 mot Plymouth, dubbla 0-1 mot Southampton och 2-3 mot Swansea. Även om Liverpool spelade bättre än resultaten i några motgångsmatcher är resultaten svaga i sig. Ett rejält ambitiöst Liverpool bör normalt prestera avsevärt bättre mot dylikt mediokert och i somliga fall bottenmässigt motstånd.

Wolverhampton bör ha starkare prioritering av FA-cupen än vad Liverpool har. Wolves har haft en normal och hel vecka att förbereda sig efter föregående ligauppgift. Det blev 1-3-förlust borta mot Norwich efter utvisning i 72:a minuten vid 1-1-ställning. Ingen utgång som Wolves behöver skämmas över. Innan dess hade Wolves tagit minst kryss i fem av sex föregående matcher. Laget har ryckt upp sig jämfört med i höstas när det såg mer risigt ut. Distansen ner till nedflyttningsstrecket är numera relativt trygga sju poäng.

Wolverhampton har i likhet med Liverpool ny match redan på tisdag och i deras fall är det Barnsley på menyn. Det lär bli några cuprotationer, men inte i motsvarande utsträckning som Liverpool kan behöva och förväntas göra. Noterbart är att Wolves roterade lite i föregående FA-cupomgång borta mot ett dåvarande nästan helt ordinarie Stoke. Resultatet? 2-0-vinst till Wolves!

De små osäkerheterna kring exakta startelvor (säkert besked ges inte förrän när bekräftade elvorna släpps vid 12:30) gör att jag nöjer mig med liten insats (3 units) med Asian Handicap +1.75 till oddset 1.884. För dig som vill investera högre insats rekommenderas att försöka se bekräftade elvor i tidigast möjliga skede. Oddsen kan rycka neråt snabbt vid 12:30 om det visar sig att t.ex. Liverpool ställer över många ordinarie. (Ha webbflikar och F5-knappen redo!)

Fotboll

Liverpool – Wolverhampton

 • Postad:
  28 jan 2017
  06:07
 • Rekare: Bollbet
 • Spel: 2 +1.75 (AH)
 • Insats: 3,00
 • Odds: 1,88
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  28 jan 2017
  13:30
 • Sport: Fotboll
 • Land: England
 • Liga: FA-cupen
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td