Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Ulsrud Troll – Storm Odd

Bergsåker lopp 8:
Vi har gått igenom omgången och börjar med en tvilling som vi fått bra känsla för. 3 Ulsrud Troll har bra förutsättningar med framspår över kort distans. Hästen är snabb ut och nu med Jansson i sulkyn vilket känns som ett stort stort plus blir vi mycket förvånad om han inte sitter i ledningen in i första sväng. 13 Storm Odd har bra form och visade fin fart senast efter galopp på Umåker. Ensam på springband och träffar Eriksson sitter han nog bra på det direkt. Dessa två tycker vi har bra chans att sluta etta och tvåa. Vi spelar tvilling samt låser på V75, bra odds väntat och vi kliver in med hela 5 units, utan att tveka.
Trav

Ulsrud Troll – Storm Odd

 • Postad:
  27 jan 2017
  15:18
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 0,00
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  28 jan 2017
  17:27
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Tvilling

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td