Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Mack Dragon – Royal T.K.

Färjestad lopp 5:
Vi har gått igenom omgången och hittat ett bra spel i V64-2 avdelning där vi väljer att kliva in på tvilling och spelar 4 Mack Dragon som varit bra på slutet och har bra chans att leda detta lopp runt om . 14 Royal T.K. har två lopp i kroppen och ser ut att närma sig toppformen. Springband på tillägg gör att vi tror att han kommer sitta bra på det och han är värst emot den stora favoriten. Dessa tvåa har bra chans att göra upp om seger och vi väljer att spela tvilling, runt 3ggr pengarna känns bra. Vi kliver in med 5 units, utan att tveka!
Trav

Mack Dragon – Royal T.K.

 • Postad:
  30 jan 2017
  18:02
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 5,00
 • Odds: 0,00
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  30 jan 2017
  19:47
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Tvilling

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td