Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Dallas Mavericks – Cleveland Cavaliers

Spel Nr1:

Cavaliers -5 @ 2.09 (pinnacle) ... Insats: 5 Units


Motivering:

Cavaliers är ett av lagen som åkt på mycket oväntade förluster på senare tid när man torskat matcher där man varit storfavorit men man verkar nu ha fått ordning på skutan med 2 raka segrar och senaste vinsten med 16 poäng mot kapabla Thunder var imponerande. Känns som formkurvan pekar uppåt igen och vi lär väl inte få se oväntade förluster återigen?

Mavericks skrällde rejält igår när man vann mot Spurs på bortaplan och det var en rejält urladdning som krävs om man ska rå på Spurs. Samtidigt så mötte man kanske Spurs i precis rätt tid då man spelar lite sämre för första gången på säsongen just nu i stort sett. B2B idag alltså med resa i benen mot ännu ett topplag och det ska enligt mig mycket till om man ska kunna lyckas matcha gårdagens prestation idag igen. Mavericks första 2 PG\\\'s, Williams och Barrea saknas även till denna matchen och Bogut är tveksam till spel.

När lagen möttes i början av säsongen så vann Cavaliers med 38 poäng och kvalitetsskillnaden mellan dessa lagen är riktigt stor normalt sett. Cavaliers har nyligen åkt på oväntade förluster vilket gör att man inte bör underskatta någon motståndare nu igen så motivationen bör vara hög hos bortalaget. Så det ska vara goda chanser att Cavaliers avgör denna matchen tidigt och ett slitet Mavericks hänger inte med alls.

BOL!
Basket

Dallas Mavericks – Cleveland Cavaliers

 • Postad:
  30 jan 2017
  22:13
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2 -5
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,09
 • Bolag: pinnacle
 • Datum:
  31 jan 2017
  02:35
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lazlo 2017-02-01 00:55

Nej, twitter är rätt dött för min del. Tanken var att köra lite gratistips där men nu kommer ju dessa postas på sharps istället. Du kan kontakta mig på mailen om du vill: [email protected]

midcapking 2017-01-31 00:05

Magiskt! Så kul att läsa rekar på NBA även om jag inte ryggar alla spel, kollade din Twitter men såg hel dött ut pga inga uppdateringar. Finns det någonstans där man kan följa dig? Ev köpa tips?
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td