Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Middlesbrough – West Bromwich Albion

Oförstärkt Middlesbrough mot starkare WBA

Middlesbrough och West Bromwich är sannerligen lag i olika sinnesstämningar. Middlesbrough har blicken ner mot nedflyttningsstrecket. West Bromwich kikar upp mot att kunna utmana Everton om en för deras del stark sjundeplats.

Middlesbrough har svarat för ett par väldigt skrala prestationer i de senaste PL-omgångarna. Först 0-0 borta mot tunna Watford i en match där Middlesbrough skapade ytterst lite framåt. Senast 1-3-förlust hemma mot beskedliga West Ham i ännu en match där Middlesbrough skapade för lite.

De offensiva problemen är ingen nyhet. Endast 23,9% av lagets passningar har skett på offensiva tredjedelen. Laget har konsekvent legat bland ligans sämsta lag gällande antal skapade målchanser. Middlesbrough är följaktligen också Premier League minst målrika lag med 18 gjorda mål på 22 omgångar. Middlesbrough är i övrigt också det enda lag som inte har haft någon inhoppare inblandad i mål. Laget har gjort 53 byten, men vid inget tillfälle har någon av de inbytta spelarna stått för något mål.

Coach Aitor Karanka har erkänt offentligt att truppen behöver förstärkningar. Middlesbrough var bland annat ute efter PSG-spelaren (ex-Real Madrid) Jesé Rodriguez, men Jesé valde hellre lägre lön i Las Palmas än att gå till Middlesbrough. Flera andra spelare har också valt bort Middlesbrough. Karanka sa dagen inför transferfönstrets stängning: "I said I wanted to improve the squad and at the minute we didn't." (...) I tried my best. I need to trust in the club. The only thing I can do is put players on the pitch."

West Bromwich Albion har suverän harmoni i klubben och går mot bästa säsongen på väldigt länge. Visst var laget chanslöst näst senast i 0-4 borta mot Tottenham, men det var ett undantag från regeln. West Bromwich har vunnit fina skalper som 2-1 borta mot Southampton, 3-1 hemma mot Hull och 2-0 hemma mot Sunderland i övriga tre ligamatcher under januari månad.

Tony Pulis har lyckats med att hålla sitt West Bromwich skadefritt efter årsskiftet. Det är ingen nämnvärd spelare långtidsskadad. Enda orosmomentet är ett frågetecken för ordinarie backen Jonny Evans (1470 ligaminuter), men han är oviktig. Det är sämre truppläge hos Middlesbrough som nyligen har fått två hyggligt frekvent spelande backar skadade i form av George Friend (1257 mins) och Calum Chambers (1440 mins). Dessutom saknas sedan ett par matcher tillbaka offensive Gaston Ramirez (1196 mins, 2 mål, 3 målpass).

West Bromwich har kraftigt styrkeövertag. Middlesbrough skapar väldigt lite i anfallsväg och den oförstärkta offensiven lär gå bet mot Pulis välorganiserade lag. Om något lag vinner i denna troligen målsnåla batalj är det mest troligt gästerna. 0-1 eller 0-2, måhända? Bästa spelvalet är West Bromwich med Asian Handicap 0 till oddset 2.08, vilket betyder insatsen tillbaka vid kryss.

Fotboll

Middlesbrough – West Bromwich Albion

  • Postad:
    31 jan 2017
    17:51
  • Rekare: Bollbet
  • Spel: 2 0 (AH)
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,08
  • Bolag: Pinnacle
  • Datum:
    31 jan 2017
    20:45
  • Sport: Fotboll
  • Land: England
  • Liga: Premier League
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Bollbet 2017-01-31 18:19

Middlesbrough är inget lag som bjuder upp till dans, men visst: med ett par backförsvagningar och mot ett bättre West Bromwich kan det möjligen sticka iväg med 2-0 eller 3-1 till gästerna på en bra dag. Jag nöjer mig dock med 0-alternativet på Asian Hcp. Om WBA inte hittar rätt riskerar vi en typisk "Boro-matchbild" och 0-0 eller 1-1.

midcapking 2017-01-31 18:15

Håller med att det finns lite värde här. Sprider lite men 4.60 på WBA och minst 2 mål i matchen måste vara överodds!? Pokerstars har lite udda men roliga matchspel från 1X2 marknaden med tillägg!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td