Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Nils Oscar Blanche – Övriga

Eskilstuna lopp 8:
Vi väljer att spela 5 Nils Oscar Blanche. Hästen tappade stilen senats och galopperade i ledningen varvet till mål. För det var han bra som tvåa på V75 och visade toppform. Skulle han kliva iväg från spåret och få en fin position i andraspår blir vi inte förvånad om han slår favoriten 1 Fellini Boko. 9ggr pengarna känns alldeles för högt och vi spelar 2 units, utan att tveka!
Trav

Nils Oscar Blanche – Övriga

 • Postad:
  31 jan 2017
  15:35
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 2,00
 • Odds: 9,00
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  31 jan 2017
  20:52
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: Vinnare

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td