Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Örebro – Färjestad

Färjestad brukar få slita i Örebro men ikväll ska "storebror" ses med mycket bra chans i det derbydoftande mötet.

Färjestad har jobbat upp pondusen på slutet. Inledde året med en hemsk sjukdomsperiod och tappade mark men har tagit sig samman berömvärt. Gjort gott om sena mål och vinnarmentaliteten är lovande. Avgjorde sent på Hovet och stod även som segrare hemma mot Karlskrona senast, fullt rättvist. Går för topp-6.

Segrar även för Örebro på slutet men av mindre imponerande karaktär. Levde farligt mot Luleå och förtjänade inte sina två pinnar mot Djurgården senast. Problemen i truppen börjar bli jobbiga, nu faller också Squires bort och Viksten och Ekbom saknas fortsatt. Örebro har tightat till sig något efter det senaste tränarbytet men ser fortfarande inte övertygande ut.

Färjestad har hanterat värre bortamatcher än detta på slutet och vann lätt i hemmamötet innan jul. Färjestad har varit "streaky" hela säsongen - bra fas nu och gott läge att ta betalt. Raka segern spelas till 2,32.
Ishockey

Örebro – Färjestad

 • Postad:
  31 jan 2017
  16:19
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: 2 2
 • Insats: 4,00
 • Odds: 2,32
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  31 jan 2017
  19:00
 • Sport: Ishockey
 • Land: Sverige
 • Liga: Elitserien
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

midcapking 2017-01-31 18:00

Tack, förstår vinklarna men 2.32 på FBK kan väl aldrig vara ett bra odds? Spelar hellre något med DnB då resultat som 2-2 måste ligga nära til hands? Generellt sätt så är alla 2:or i SHL oftast ett dåligt spel. Vad har FBK på bortaplan i år....19 matcher, 25p och minus 8 i målskillnad. Har dom verkligen 43.10% vinstchans för att spelet ska gå jämnt upp i längden? Det tror jag inte....
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td