Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Over + Over

Spel Nr3:

76ers - Kings = OVER 197.5 @ 1.40
Wolves - Magic = OVER 202.5 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 5 Units


Motivering:

Det känns som att nästan varje lag man tittar på har varit inblandade i några dunderskrällar på slutet och så gäller det även för 76ers och Kings som varit på vinnande sidan i några konstiga matcher på slutet.

Kings åkte på en tung skada nyligen när Rudy Gay missar resten av säsongen men utan honom så spelar laget nästan bättre och offensiven flyter på ännu bättre än med honom i laget. Man har gått över denna linan vi får idag i 14 av sina senaste 15 matcher. Enda missen var hemma mot Pistons där man vann 100-94 för att sedan i förra veckan vinna återigen mot Pistons med 109-104 på bortaplan. Lagets senaste 4 matcher har samtliga nått minst 213 poäng.

76ers har frågetecken för sin bästa scorer idag Embiid då han missade senaste matchen med ömmande knän men det verkar som laget kan leverera offensivt även utan honom. Senaste 5 matcherna har man snittat 225.4 poäng per match och samtliga har gått klart över denna linan vi får idag.

Det finns lite "problem" i lagen men bevisligen så kan man leverera offensivt ändå och den formen som dessa lagen är i där det varit 215+ flera matcher i rad så anser jag att denna linan är klart för lågt satt. Linan skräms ner av att Embiid kan missa matchen men 76ers öser på framåt även utan honom så det behöver inte betyda så mycket för totalen som bolagen tror.

Dessa lagen möttes för ca 1 månad sedan och då vann Kings med 102-100 och jag tror återigen att vi får se båda lagen nå 100 poäng och då klaras denna linan enkelt.


-----------------------------------------------------------


Wolves är säsongens stora besvikelse men man börjar spela bättre nu med flera fina vinster på senare tid. Man har återgått en del till det gamla spelet som fungerar bättre vilket gjort att båda lagen nått 100+ i 6 raka matcher för Wolves. Snittet för dessa 6 matcherna är hela 222 poäng per match.

Magic är svårt att veta var man har många gånger men man spelar otroligt mycket mer offensivt numera än i början av säsongen. Igår lyckades man ta en otroligt stark seger borta mot Raptors med 113-114. 10 av lagets 11 senaste matcher så har totalen nått 200+ och i dom senaste 2 matcher har totalerna varit 227 och 226.

När lagen möttes i början av säsongen så blev det hela 230 poäng när Wolves vann enkelt på bortaplan. Magic får nästan alltid 200+ i sina matcher och när då Wolves varit väldigt highscoring på slutet så tror jag det är väldigt goda chanser att denna går klart över linan. Wolves bör också vara intresserade av att dra upp ett högt tempo här eftersom Magic är B2B vilket bör kunna öppna upp matchen.BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + Over

 • Postad:
  30 jan 2017
  22:15
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  31 jan 2017
  00:00
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td