Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Phoenix Suns – Memphis Grizzlies

Spel Nr2:

Grizzlies -4.5 @ 2.11 (pinnacle) ... Insats: 5 Units


Motivering:

Grizzlies kommer från en imponerande seger mot Jazz där man vann med 7 poäng på bortaplan och jag anser fortsatt att Grizzlies är ett riktigt starkt lag som kanske blandar och ger aningen för mycket. I den matchen saknades lagets stjärnvärvning under offseason, Chandler Parsons då han vilas i en hel del matcher men han lär vara tillbaka till dagens match. Stort plus för Grizzlies att Z-bo levererar så otroligt bra från bänken och senast hade han sin bästa match för säsongen när han gjorde 28 poäng.

Suns har nu sämst record i hela western conference och man är också sämsta hemmalaget i west. 3 raka förluster har laget där man förlorat mot lag som har betydligt sämre record än dagens motståndare Grizzlies. Suns lever otroligt mycket på sina guards Bledsoe 21.4 ppg och Booker 20.8 ppg samt backupen Knight 11.8 ppg och dom är rankade 1, 2 och 4 i laget sett till scoring.

När man då idag möter Grizzlies som kanske har ligans bästa defensiva guards i form av Conley + Allen så kan det verkligen bli en mardrömsmatchup för Suns. Grizzlies duktiga guards brukar kunna stänga ner ligans bästa spelare och ska därför kunna sätta rejäla käppar i hjulet för Suns som nästan helt lever på att lagets guards ska skapa allt själva offensivt. Få lag lever så mycket på sina guards som Suns och få lag är bättre defensivt mot just guards som Grizzlies vilket gör att detta har mycket goda chanser att vara en mycket gynnsam matchup för bortalaget.

Tycker linan är generöst satt. Det kan ofta vara svårt att veta vad man får ut av dessa lagen men Grizzlies har haft ett riktigt svårt spelschema på slutet men hittar ändå flera vinster och dagens motståndare är det lättaste på flera veckor. Suns kan få till det ibland men det är ytterst sällan och ett utvilat Grizzlies med starka defensiva guards samt troligen Parsons tillbaka i laget ska vara för solida för att Suns ska kunna hänga med tror jag.


BOL!
Basket

Phoenix Suns – Memphis Grizzlies

  • Postad:
    30 jan 2017
    22:14
  • Rekare: Lazlo
  • Spel: 2 -4.5
  • Insats: 5,00
  • Odds: 2,11
  • Bolag: pinnacle
  • Datum:
    31 jan 2017
    04:35
  • Sport: Basket
  • Land: USA
  • Liga: NBA
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Lazlo 2017-02-01 00:55

Yes, snyggt! Inget snack om saken här!

midcapking 2017-01-31 17:51

Jag är inte tydligen inte så dålig på NBA ....Cashing!

midcapking 2017-01-31 00:09

Detta spel är verkligen "spot on", kommer spela upp till hela -9,5 men dock bara en liten slant....Tror bokstavligen solen går ner för hemmalaget
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td