Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

AIK – SSK

Väldigt påfrestande säsong för AIK i Hockeyallsvenskan men den går fortfarande att rädda - ikväll ska tre viktiga poäng grejas i derbyt mot Södertälje.

AIK kommer från en av säsongens viktigaste och skönaste segrar då man i måndags höll undan till 1-0 hemma mot Hästen. Verkligen inte lagets bästa insats under säsongen men att vinna på "det" sättet var betydelsefullt och stärkande efter den hemska turnén innan dess, två storförluster i Småland. Hemma på Hovet har AIK vunnit tre raka och ikväll kommer man ut med pondus. Axlar rollen som storebror när SSK gästar och det kan AIK hantera.

Har visserligen minus på SSK under säsongen men AIK vann det senaste mötet - och nu är det ett smått uppgivet SSK som gästar. Var på nytt ytterst trubbigt senast, 0-3 hemma mot Tingsryd, och det var sjätte raka nollpoängaren. Att man ska ta sig förbi både Västerås och Björklöven är bara att glömma och SSK är i ett läge där man måste blicka framåt, mot kvalet. Har nollat i tre av de fem senaste och det går inte att vara särskilt överraskad, har givit ett ofarligt intryck mest hela vägen.

AIK vet förstås vad man ställs mot ikväll och ska kunna komma ut och blåsa bort ett något resignerat SSK. Segern senast betydde massor för AIK och ikväll blir det en enklare resa. Klasskillnaden ska märkas och AIK -1,5 till 1,95 är bra grejer.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

AIK – SSK

  • Datum:
    01 feb 2017
    19:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: Hockeyallsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td