Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Dallas – Toronto

Dallas var positivt i hemmaspelet innan uppehållet. Riktigt, riktigt bra hemma mot Washington och förtjänade mer än en pinne där. Mötte sedan en annan gigant, Minnesota, och gjorde det bra även där (strafftorsk). Avslutade med att vinna mot Buffalo - blev svettigt i slutperioden men Lehtonen fick agera räddare och det kändes viktigt, målvaktsproblemet har ju varit ett fett problem för Dallas. Fortfarande mycket att bevisa där. Helt okej läge i truppen, nyttige Faksa troligen tillbaka inatt, och en jätteviktig fas för Dallas. Intrycket är definitivt att man är på rätt väg och laget, som tog hem Western ifjol med i stort sett samma manskap, har inte råd att dippa ytterligare.

Toronto gillas och det var bra takter innan uppehållet. Lite snöplig torsk mot Philadelphia men innan dess fick Andersen hålla dubbla nollar. Testades dock inte nämnvärt och det här blir någonting annat - ett bra Dallas på gång och då bör Toronto få stora problem i egen zon. Bortaspelet har varit vägvinnande och man kommer absolut få chanser att ställa om här.

Två av de lag som tydligast kan beskrivas som bättre framåt än bakåt och med fräscha ben efter vila ska detta bli underhållande. Över 5,5 till 1,86 är starkt.
Ishockey

Dallas – Toronto

 • Postad:
  31 jan 2017
  16:09
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: ÖVER 5.5
 • Insats: 5,00
 • Odds: 1,86
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  01 feb 2017
  02:30
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

midcapking 2017-01-31 18:07

Denna rek gillar jag mycket bättre! Ända brasklappen är att det ser för lätt ut, 2 offensiva lag som kommer från ett litet uppehåll. Tycker 1.86 är lite klent pga uppehållet då man haft Allstar helg, finner inget värde då det kanske tar 1-2 perioder innan man är igång igen? Men läser/följer många av dina spel "Hockeybet" och jag gillar i överlag dina rekar, Keep it up son!!!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td