Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Los Angeles Lakers – Denver Nuggets

Spel Nr2:

Nuggets -3 @ 2.17 (sbobet) ... Insats: 5 Units

Kort motivering:

Även dessa lagen möttes nyligen när Nuggets vann med 6 poäng på bortaplan. Sedan dess har Lakers spelat uselt och har 3 raka förluster där man inte alls fått det att stämma offensivt då man gjort 88, 98 oc 72 poäng framåt. Nuggets har å andra sidan har en offensiv som är grym för stunden med 10 raka matcher då man gjort 100+ och man har också vunnit 7 av dessa 10 matcherna. Tycker det är klar fördel Nuggets i denna matchupen och denna linan känns generöst satt då Lakers är långt ifrån toppformen nu men Nuggets spelar riktigt bra!


BOL!
Basket

Los Angeles Lakers – Denver Nuggets

 • Postad:
  31 jan 2017
  23:16
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2 -3
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,17
 • Bolag: sbobet
 • Datum:
  01 feb 2017
  04:35
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

midcapking 2017-01-31 23:28

Fint odds, känns runt 50-50 med fördel Nuggets. Vi hugger
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td