Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Mitos Gold – Tuffetto Jet

Jägersro lopp 9:
Här har vi hittat en mycket bra i H2H där vi tycker det är toppchans att 11 Mitos Gold är före 6 Tuffetto Jet i mål. Mitos Gold stod för en strålande insats senast där han plockade ner ledaren från dödens. Hästen har toppform och löser det sig någorlunda från bakspåret är det bra chans att han blandar sig i tätstriden. 6 Tuffetto Jet har vi ingen större känsla för, hästen har bra form men vi är tveksam till moralen på honom. Han hänger nästan alltid töm och springer med handbromsen i är känslan. Vi säger jätte chans att 11 Mitos Gold är före mål och kliver in med tunga 8 units till kanonoddset 2.10, Utan att tveka!
Trav

Mitos Gold – Tuffetto Jet

 • Postad:
  01 feb 2017
  16:35
 • Rekare: LuckySam
 • Spel: 1
 • Insats: 8,00
 • Odds: 2,10
 • Bolag: Racebets
 • Datum:
  01 feb 2017
  21:40
 • Sport: Trav
 • Land: Sverige
 • Liga: Trav
 • Period: H2H

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

zarre 2017-02-01 17:24

Kan gå??

hatten1 2017-02-01 17:02

Det spelet fanns inte oddset kvar många sekunder gissar jag. Fantastiskt spel som är ett maxspel till det oddset

YLvLin234 2017-02-01 16:42

Tur jag han spela, oddset nere i 1,65 nu! Håller med er att det är toppchans, nu jobbar vi!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td