Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Minus & plus hcp

Spel Nr1:

Wizards -2 @ 1.40
Hornets +8.5 @ 1.41

Totalt odds: 2.03 @ bet365

Insats: 5 Units


Kort motivering:

Wizards spelar sin bästa basket för säsongen just nu då man har vunnit 8 av sina senaste 9 matcher, enda förlusten var med 1 poäng borta mot Pistons. På hemmaplan är man också ruskigt starka med sitt 19-6 record.

Knicks fortsätter ha en krisstämpel på sig och man är faktiskt 5-15 på sina senaste 20 matcher. På bortaplan är man urusla med 8-17 record. Knicks kommer även sakna sin viktige guard Derrick Rose till nattens match vilket är ett stort avbräck.

Lagen har redan mötts 2 gånger denna säsongen och Wizards har vunnit båda, senast den 20 januari då man vann med 3 poäng på bortaplan.

Wizards spelar lysande, är hemmastarka och ska enkelt kunna städa undan ett klent Knicks som sällan får till det på bortaplan.


--------------------------------------------------

Hornets vann med 22 poäng när lagen möttes den 19 januari och jag tror man ska ha goda chanser att vinna även idag igen. Hornets har några förluster i rad men det har antingen varit små förluster eller matcher mot riktigt bra lag där man torskat med 10 poäng. Blazers är inte alls på samma nivå och senaste vinsterna som Blazers tagit har alla varit med liten marginal.

Tycker man såg ganska klara tendenser är lagen möttes för ca 2 veckor sedan och det är att Hornets är det starkare laget vilket man också kan se på lagens record. Hornets har en defensiv som är bättre än Blazers och Walker + Batum kan spela bra defense för att stänga ner Blazers duktiga guards Lillard + McCollum.

Jag tror det är bra skrällchanser för Hornets här och gillar verkligen detta uppköpta hcp:et!BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Minus & plus hcp

 • Postad:
  31 jan 2017
  23:15
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 5,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  01 feb 2017
  01:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

midcapking 2017-01-31 23:33

Hornets match nappar jag på, kommer singla en bit ner med hcp:et. Ärligt talat tror jag att dom kan ta matchen i FT men 2.44 lockar inte riktig. Bra och trolig rek!
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td