Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Denver Nuggets – Memphis Grizzlies

Spel Nr1:

Grizzlies -4.5 @ 2.17 (pinnacle) ... Insats: 6 Units

Kort motivering:

Kommer motivera denna reken med lite andra faktorer än vad jag brukar och det är den speciella situationen med B2B match i den tunna luften som finns i Denver. Grizzlies är det klart bättre laget, det kan man slå fast utan tvekan.

Nuggets förlorade igår i den sena matchen mot Lakers och är idag därför B2B och man ska hem och spela på den höga höjden hemma i Denver vilket innebär tunn luft och sämre ork för spelarna. När man då är B2B så blir det ännu tuffare i dom här förhållandena. Nuggets är också usla i B2B situationer denna säsongen då man har många stora förluster i B2B situation. Låter det löjligt att skriva om tunn luft som en faktor? Fråga spelarna själva så får ni se vilken enorm skillnad det är och det finns ingen värre situation än att vara B2B med andra matchen i Denver.

Nuggets har också enorma skadeproblem till denna matchen. Jokic kommer helt säkert saknas, Mudiay är också troligen borta, sedan är Chandler, Barton och Faried alla tveksamma till spel inatt. Det innebär att 5 av lagets 6 bästa spelare kan saknas. Ännu värre att ha så många spelare borta när man nu är B2B vilket gör att man kan vara kort om folk inatt.

Grizzlies är det bättre laget som spelat riktigt bra i sina senaste matcher och man ska enkelt kunna vinna mot ett slitet Nuggets som nästan alltid faller ihop i B2B och framförallt med rådande förutsättningar där det är många skadade spelare samt B2B + resa och nu match på höga höjden i Denver.


BOL!
Basket

Denver Nuggets – Memphis Grizzlies

 • Postad:
  01 feb 2017
  23:17
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2 -4.5
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,17
 • Bolag: pinnacle
 • Datum:
  02 feb 2017
  03:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td