Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Almtuna – Mora

Almtuna är väldigt trevliga att följa för dagen: sedan tränarbytet har laget fått en betydligt "roligare" approach och det märks sannerligen i målkolumnen. Laget snudd på öser in mål men är samtidigt sårbart bakåt. Gästas ikväll av seriesuveränen Mora, ett Mora som dock dippat något.

Torskade ju hemma mot Timrå senast efter ett sent avgörande och fick innan dess "bara" en pinne i seriefinalen i Karlskoga. Fortfarande har ju dock Mora ett stabilt grepp om den viktiga seriesegern och överlag har ju laget övertygat å det grövsta, kan vinna matcher på "olika sätt" och har seriens bredaste produktion: sex spelare topp-25 i poängligan.

Väldigt lätt att tro på fartfyllt och underhållande här. 12 av Almtunas 13 senaste har gått över 5,5 och efter 5-1 mot Västervik här hemma senast kommer man garanterat ut optimistiskt även ikväll, bra tempo på gång från start. Mora kommer att testas ovanligt hårt men kommer samtidigt få goda lägen att själva producera.

Märkligt med U-favorit, klart lockande att plocka Över 5,5 till 2,20 hos Bet365 och Pinnacle.
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Ishockey

Almtuna – Mora

  • Datum:
    03 feb 2017
    19:00
  • Sport: Ishockey
  • Land: Sverige
  • Liga: Hockeyallsvenskan
  • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td