Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Dallas – Winnpeg

Målrikt i Dallas-Toronto senast satt smidigt - klart redan efter första perioden. När Dallas nu gästas av Winnipeg är det lätt att tro på ny målfest.

Dallas fortsätter att visa bättring. Några klart vassa hemmainsatser innan uppehållet, kunde slagit de båda maskinerna Washington och Minnesota. I tisdags kom verkligen utdelningen: gasade till 5-1 redan i första perioden mot Toronto. Det börjar bli "fjolårsvibbar" kring laget och strecket finns inom klart räckhåll. Svårt att se annat än att Dallas kommer förbättra positionen ytterligare den närmaste tiden.

Winnipeg står på samma poäng och har också gott och väl kapaciteten att kravla sig över strecket. Vände sent och riktigt starkt i Chicago innan uppehållet, 5-3, och i omstarten blev det samma segersiffror i St Louis. Laine i gott slag direkt efter hjärnskakningen och det är skön profil på detta Winnipeg, ett optimistiskt lag med styrkan på offensiv halva.

Båda lagen tillhör ligans målrikaste och med den form som de nu uppvisar blir det klockrent att räkna med mål. Överlag målrika möten på senare år (8-2 till Winnipeg senast, i november) och Över 6.0 till 2,04 är bara att plocka.
Ishockey

Dallas – Winnpeg

 • Postad:
  02 feb 2017
  17:11
 • Rekare: Hockeybet
 • Spel: ÖVER 6
 • Insats: 8,00
 • Odds: 2,04
 • Bolag: Pinnacle
 • Datum:
  03 feb 2017
  02:30
 • Sport: Ishockey
 • Land: USA
 • Liga: NHL
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td