Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Over + Under

Spel Nr2:

Spurs - 76ers = UNDER 222 @ 1.40
Wizards - Lakers = OVER 211 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 6 Units


Kort motivering:

Se rek 1 för motivering till underspelet.


----------------------------------------------------------

Wizards spelar lysande för stunden och ar nu 5 raka vinster samt 12 vinster sina senaste 14 matcher. Samtliga dessa matcher har nått 200+ och Wizards har alltid gjort minst 100+ själva. På hemmaplan är man ruskigt starka och mot Lakers usla defensiv så bör man ha mycket goda chanser att fortsätta leverera offensivt och en score upp mot 120 för hemmalaget är inte otänkbart.

Det hänger mest på vad Lakers presterar här och det kan ofta vara svårt att veta då laget kan blanda en hel del i sina prestationer. Senaste matchen var dock ett stort steg i rätt riktning när man vann 120-116 mot Nuggets och offensiven kanske har hittat rätt igen efter några sämre matcher? Wizards är ett lag som vill spela med högt tempo vilket passar Lakers ganska bra och jag tror därför man ska kunna nå en tillräckligt hög score för att klara denna linan.

Börs bli en öppen match där båda lagen når 100+ och Wizards ska ha goda chanser att nå en ännu högre score. Båda lagen snittar för övrigt över denna linan vi använder här.


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Over + Under

 • Postad:
  02 feb 2017
  22:21
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 2
 • Insats: 6,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  03 feb 2017
  01:05
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td