Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in
Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här

Parlay – Under + Minus hcp

Spel Nr1:

Spurs - 76ers = UNDER 222 @ 1.40
Warriors -4 @ 1.40

Totalt odds: 2.01 @ bet365

Insats: 8 Units


Motivering:

Dagens bästa spel enligt mig är utan tvekan underspelet mellan Spurs - 76ers där jag har svårt att se hur lagen ska kunna nå denna höga totalen. Det gör att jag idag väljer att ha detta spelvalet i flera parlays. Känner ni inte er bekväma med denna risk/reward fördelningen så ska ni ju givetvis inte spela så här. Ni kan ju enkelt göra 2 dubblar av dessa 4 spelvalen som jag rekar idag. Personligen har jag inga problem att lägga lite extra insats på ett spel som jag tror extra mycket på då jag är övertygad om att det lönar sig i längden, men alla ska ju givetvis göra som man själv känner är bäst. Kommer ju givetvis hända att man torskar spel där man har flera insatser på samma spelval men det viktiga är ju att det blir oftare rätt än fel i längden.

76ers har ett riktigt tufft spelschema nu då detta är lagets 4:e match på 5 dagar vilket gör att det blir svårt att hitta energi till en sån här svår match. Tyckte man såg redan igår att det var slut i tanken hos 76ers är man förlorade med 95-113 mot Mavericks och idag är man alltså B2B med resa i benen och väldigt tufft matchande på senaste tiden. Skadeläget är också problematiskt då lagets bästa scorer Embiid kommer saknas igen inatt och även lagets bästa 3-poängsskytt och spelaren som har mest speltid Covington kommer missa matchen.

Spurs har också dom en del problem i laget då Gasol saknas sedan tidigare och inatt så missar även Aldridge matchen på grund av ett \\\"ömmande högre knä\\\" och det låter mest som att Spurs vill vila sin superstjärna i denna matchen som man är enorma favoriter i och troligen vinner om man spelar helt med reservlaget. Det gör att två av lagets top 3 scorers saknas inatt och båda är all-stars tidigare vilket är stora avbräck, framförallt offensivt. Ersättarna är inte alls på samma nivå offensivt utan mer defensiva spelare, framförallt Dedmon som kommer få mer speltid idag när dessa killarna saknas.

Spurs är det laget som släpper till näst minst poäng i hela ligan med 99.2 poäng per match och man har alltid varit ett starkt defensivt lag under coach Popovich. Offensiven är också den sämre än övriga toppkonkurrenters men man kan ju till skillnad från dom lagen förlita sig på en solid defensiv många gånger.

Spurs snittar 206.7 poäng per match denna säsongen. 76ers snittar 206.9 poäng per match denna säsongen. Så jag kan inte alls förstå hur vi kan få en grundlina på 214 poäng här idag.

Historiskt då, kanske brukar dessa lagen ösa på som aldrig förr när man möter varandra vilket motiverar den konstigt höga linan? Nja, knappast. Senast dessa lagen hade mer än 220 poäng i en match när man möttes var den 24 mars 1989 och man har sedan dess spelat 53 stycken grundseriematcher mot varandra utan att nå en så här hög lina som vi har idag. Det som hände för 25+ år sedan är såklart nästan helt irrelevant för dagens match men ändå rolig statistik att tänka på vilket indikerar att linan är ännu konstigare. Mer viktigt att se vad som hände ifjol när lagen möttes och då blev det 187 samt 175 poäng i lagens 2 möten.

Finns ingen som helst anledning att den här grundlinan ligger 5+ poäng högre än lagens snitt. Framförallt inte idag när 76ers har matchats hårt på slutet och lär inte ha någon energi att ösa på här samtidigt som båda lagen saknar viktiga offensiva pjäser.

Sport är sport och allt kan hända så man är aldrig säker på någonting men det här är en av dom konstigaste linorna jag sett denna säsongen. Spurs är enorma favoriter i denna matchen och man vet såklart om 76ers prekära situation inför dagens match. Jag har mycket svårt att se hur Spurs ska ge sig in i någon svängig run and gun match här som alltid är riskabelt, coach Popovich lär inte tillåta det. Spurs behöver bara spela halvdant försvar och ändå kunna hålla 76ers under 100 poäng och då finns det väl ingen anledning för Spurs att springa sönder heller för att kunna göra 120+ när det gott och väl räcker att vinna med 108-92 eller liknande. När man sedan köper upp linan så tycker jag vi har otroligt bra marginal och detta spelet ska sitta betydligt oftare än dom ca 71% som oddset indikerar.


------------------------------------------------------------------


Warriors är ligans bästa lag vilket man sagt massor av gånger och det blir lite tjatigt att dra alla superlativ för laget varje gång man talar om dom. Lagets record på 42-7 talar sitt tydliga språk samt att man har +13.2 i pointsdifference offensivt kontra defensivt vilket båda är solklart bäst i liga.

Går mer in på varför just detta spelet känns så bra istället för att tala om dom självklara kvalitetsskillnaderna mellan lagen. Frågan är ju snarare om dessa kvalitetsskillnaderna kommer visa sig just i denna matchen eller om det är en så kallad let down spot för dominanta Warriors?

Enligt mig är det små chanser till let down här av flera anledningar.

Båda lagen är B2B efter att man vann igår. Clippers slog usla Suns med 10 poäng på bortaplan. Warriors vann med 15 poäng hemma mot Hornets i en match där segermarginalen kunnat vara ännu större men Warriors slog av på takten i slutet efter att ha avgjort tidigt och man förlorade 4Q med 18-28. Hade man gått för max så hade nog segern blivit minst det dubbla. Så båda lagen är B2B men ändå rätt stor skillnad på situationen eftersom Warriors kunde leka hem vinsten igår och behövde inte alls slita medans Clippers behövde kämpa hela vägen för att vinna. Så om det finns någon skillnad i ork här så bör Warriors ha mer krafter efter gårdagens matcher.

Sedan finns det en hel del känslor mellan dessa lagen då man stött på varandra i viktiga matcher och i slutspel där det gått hett till vilket gör att Clippers är förmodligen det laget i hela ligan som Warriors helst av allt krossar rejält för att strö salt i såren på denna infekterade matchupen.

Lagen möttes nyligen, i lördags och då vann Warriors med 46 poäng vilket indikerar precis det jag skrev om ovan. Warriors brukar ofta avgöra sina matcher tidigt och sedan slå av på takten så man vinner med typ 15 poäng fast det kunnat vara 40 om man gått för fullt. Mot Clippers så ville man gärna vinna med så mycket som möjligt för att krossa sin rival och det gjorde man också. När lagen möttes tidigare under säsongen så vann Warriors med 17 poäng. Man möttes även på försäsongen och då vann Warriors med 45 poäng, återigen indikationer på det jag skrev om ovan.

Clippers saknar ju fortsatt sin all-star PG Chris Paul vilket är ett stort avbräck. Ett full ordinarie Clippers måste spela på 110% samtidigt som Warriors inte når 80% om matchen ska kunna bli jämn. När då Clippers inte är ordinarie samtidigt som Warriors bara för några dagar sedan visade sin överlägsenhet i denna matchupen i kombination med att Warriors mer än gärna vinner stort mot just Clippers så anser jag att det är goda chanser att det blir enkel vinst på detta spelet!


BOL!
Spela på Bet365 och få Se bonus här
Basket

Parlay – Under + Minus hcp

 • Postad:
  02 feb 2017
  22:19
 • Rekare: Lazlo
 • Spel: 1
 • Insats: 8,00
 • Odds: 2,01
 • Bet365
 • Datum:
  03 feb 2017
  02:35
 • Sport: Basket
 • Land: USA
 • Liga: NBA
 • Period: ft

Lämna en kommentar

Logga in för att lämna en kommentar. Inget konto? Registrera dig här

Du måste vara inloggad för att posta rekar Inget konto? Registrera dig här
promo
td